شورا رسانه؛
مناطق رکورددار ساخت و ساز غیرمجاز در تهران
تهران رسانه | یکی از مشکلات شهر تهران، ساخت و سازهای غیرمجاز و تعرض به حریم شهر تهران است و این ساخت و سازها بیشتر در مناطق ۱، ۱۸ و ۱۹ صورت میگیرد.
 
                به گزارش تهران رسانه ؛ عضو شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت برخورد با مافیای دستفروشان بر اساس قوانین موجود تاکید کرد.
سوده نجفی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور یکصد و چهارمین جلسه شورای شهر تهران ،درباره شرکت حریم بان و شهربان تهران گفت؛ شرکت شهربان و حریم بان به منظور ایجاد نظم و حفاظت از شهر تأسیس شدهاند و باید با تعرض کنندگان به شهر برخورد کنند.
او ادامه داد؛ یکی از مشکلات شهر تهران، ساخت و سازهای غیرمجاز و تعرض به حریم شهر تهران است و این ساخت و سازها بیشتر در مناطق ۱، ۱۸ و ۱۹ صورت میگیرد.
نجفی بیان کرد؛ انتظار ما عمل به قانون است و باید برخورد با مافیای دستفروشان انجام شود. همچنین توجه به شرایط اقتصادی برخی از افراد محدودیتهایی دارند که باید ساماندهی شوند اما برخوردهای ناشایست انجام نشود.
- سه شنبه 1401/08/17 14:49
- گروه خبری : جامعه
- کد خبر : 6100
- چاپ
- منبع : تهران رسانه
 
             
             
         
         
                     
         
         
     
  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
             
             
             
             
         
         
         
             
             
             
         
         
         
             
             
             
             
                             
                             
                             
             
             
             
             
            
 
  
  
  
  
  
  
  
 