پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

دماوند رسانه؛

صدور مجوز جدید معادن در دماوند ممنوع شد

تهران رسانه | صدور هر گونه مجوز معدن جدید در شهرستان دماوند به دلیل معضلات و مشکلات پیش آمده و اشباع شدن شهرستان ممنوع شده است.

صدور مجوز جدید معادن در دماوند ممنوع شد

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره حفاظت محیط زیست دماوند از ممنوعیت صدور مجوز جدید معادن در این شهرستان خبر داد.

نقی میرزا کریمی عصر پنج شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیرو شکایات مکرر مردمی و گلایه‌های اهالی شهر و روستاهای شهرستان از معادن، موضوع در شورای حفظ حقوق بیت المال شهرستان دماوند مطرح و بررسی شد.

میرزا کریمی افزود: با گزارش ادارات مربوطه در خصوص آسیب‌های ازدیاد معادن صدور هر گونه مجوز معدن جدید در شهرستان دماوند به دلیل معضلات و مشکلات پیش آمده و اشباع شدن شهرستان ممنوع شده است.

وی عنوان کرد: در این راستا سایر معادن موجود هم ضمن توجه به حمایت از تولید و نیازهای شهرستان دماوند، ساماندهی و ضابطه مند می‌شوند.‌

رئیس اداره حفاظت محیط زیست دماوند بیان کرد: موضوعات کلان زیست محیطی شهرستان و حقوق عامه را در شورای حفظ حقوق بیت المال مطرح و پیگیری خواهیم کرد و از حمایت‌های دستگاه قضائی و اعضای شورای حفظ حقوق بیت المال به دلیل توجه ویژه به مسائل محیط زیستی شهرستان کمال قدردانی را داریم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت