آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

جوربنیان خبر داد؛

رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

تهران رسانه | بیش از ۵۵ هزار داوطلب استان تهران در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش شرکت می کنند.

رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران از حضور بیش از ۵۵ هزار داوطلب استان تهران در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش خبر داد.

محمد جوربنیان، صبح چهارشنبه، در جمع خبرنگاران، از حضور بیش از ۵۵ هزار داوطلب استان تهران در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش خبر داد.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با اشاره به برگزاری این آزمون در روزهای پنجشنبه و جمعه (نهم و دهم مرداد) گفت: این آزمون با هدف ایجاد فرصت برابر و رعایت معیارهای صلاحیت و شایستگی مرتبط با شغل معلمی برای مشاغل آموزگاری، دبیری، هنرآموز، مراقب سلامت، مربی امور تربیتی و مشاور واحدهای آموزشی در سراسر کشور و همچنین در ۱۹ حوزه امتحانی در تهران و یک حوزه در اسلامشهر برگزار می‌شود.

وی افزود: از مجموع ۵۶۹ هزار و ۶۵۹ داوطلب ثبت‌نام‌کننده در کل کشور، ۵۵ هزار و ۷۴۰ نفر متعلق به استان تهران هستند که حدود ۱۰ درصد متقاضیان استخدام در آموزش و پرورش را تشکیل می‌دهند.

جوربنیان همچنین خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۴۷ هزار و ۲۲۴ نفر زن و ۸ هزار و ۵۱۶ نفر مرد بوده و زنان حدود ۸۵ درصد از شرکت‌کنندگان استان تهران را تشکیل می‌دهند.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران در پایان تصریح کرد: برای نظارت بر حسن اجرای آزمون در حوزه‌های مختلف امتحانی استان تهران، ۱۴ کارشناس این سازمان به عنوان ناظر معرفی شده‌اند تا روند برگزاری آزمون را به دقت رصد کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت