انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

مومنی اظهار داشت؛

ابتکارات جدید رسانه ای در استان تهران

تهران رسانه | از اواخر دی‌ماه ظرفیت‌های شهرستان‌های استان تهران، برنامه‌ها و اقدامات فرمانداران به‌صورت منظم در رسانه‌ها معرفی می شوند.

ابتکارات جدید رسانه ای در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل روابط عمومی استانداری تهران با اشاره به اهمیت راهبردی استاندار به حوزه روابط عمومی ها خواستار تلاش بیشتر در زمینه اطلاع رسانی شد.

محمدمهدی مؤمنی، ظهر چهارشنبه در نشست کمیته اطلاع‌رسانی با مدیران روابط عمومی فرمانداری‌های شهرستان‌های استان تهران، با تبیین جایگاه خطیر روابط عمومی‌ها اظهار داشت: مجموعه روابط عمومی محدود به مکان، زمان یا برنامه خطی نیست؛ روابط عمومی همه‌جا، همه‌وقت و در تعامل با همه افراد حضور دارد و همین ویژگی، ضریب دشواری این شغل را به‌طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی افزود: روابط عمومی از جنس مدیریت بحران است؛ همان‌طور که در مدیریت بحران هر لحظه ممکن است خبری از نقطه‌ای از کشور برسد و شرایط را تغییر دهد، روابط عمومی نیز دائماً در معرض رویدادها، تنش‌های رسانه‌ای و حساسیت‌های افکار عمومی قرار دارد.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران با اشاره به حساسیت خطای حرفه‌ای در این حوزه تصریح کرد: در عرصه روابط عمومی، خطاها می‌تواند پررنگ‌تر باشند، لذا نیاز به توجه جدی در این راستا وجود دارد.

مؤمنی با اشاره به حساسیت شغلی فعالان روابط عمومی گفت: روابط عمومی همیشه باید بیدار، آماده و پاسخگو باشد؛ این فشار مستمر، اگر دیده و مدیریت نشود، می‌تواند آثار جدی جسمی و روانی به همراه داشته باشد.

وی روابط عمومی را «ویترین دستگاه‌ها» توصیف کرد و افزود: روابط عمومی باید همواره پویا، شفاف و حرفه‌ای عمل کند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری تهران با اشاره به «اصل بقای سختی» در این حوزه بیان کرد: در روابط عمومی، سختی از بین نمی‌رود، بلکه از شکلی به شکل دیگر تغییر می‌کند و یک پروژه یا خبر تمام می‌شود، اما بلافاصله پروژه و مأموریت جدید آغاز می‌شود و این چرخه همواره ادامه دارد.

مؤمنی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت انتخابات در استان تهران گفت: تهران به دلیل جایگاه سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای، شرایط متفاوتی نسبت به سایر استان‌ها دارد و همین موضوع فشار مضاعفی بر روابط عمومی‌ها وارد می‌کند تا با برنامه‌ریزی دقیق، اطلاع‌رسانی مؤثر و تعامل هوشمندانه با افکار عمومی، نقش خود را به‌درستی ایفا کنند.

وی انتخابات شورای اسلامی شهر را انتخابی «از مردم، با مردم و برای مردم» دانست و تأکید کرد: مدیریت شهری تأثیر مستقیم بر کیفیت زندگی شهروندان دارد و تبیین درست جایگاه شوراها و فرآیند انتخابات، وظیفه‌ای مهم بر عهده روابط عمومی‌هاست.

مدیرکل روابط عمومی استانداری تهران در پایان با اشاره به ابتکارات جدید رسانه‌ای استان گفت: با الگوبرداری از برنامه‌های موفق ملی، بنا داریم از اواخر دی‌ماه ظرفیت‌های شهرستان‌ها، برنامه‌ها و اقدامات فرمانداران را به‌صورت منظم در رسانه‌ها معرفی کنیم. این رویکرد با هدف افزایش شفافیت، آگاهی عمومی و تقویت اعتماد اجتماعی دنبال می‌شود.

وی همچنین از حمایت‌های استاندار تهران در ارتقای جایگاه روابط عمومی قدردانی کرد و افزود: استقلال اداره‌کل روابط عمومی و قرار گرفتن آن زیر نظر مستقیم استاندار، نشان‌دهنده اهمیت راهبردی این حوزه در مدیریت استان است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت