آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

برادری خبر داد؛

تولید خیار گلخانه ای در استان تهران

تهران رسانه | توسعه هدفمند گلخانه‌ها، جایگاه استان تهران را در تأمین امنیت غذایی تقویت کرده است.

تولید خیار گلخانه ای در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به سهم ۴۸ درصدی استان در تولید خیار گلخانه‌ای کشور گفت: توسعه هدفمند گلخانه‌ها، جایگاه تهران را در تأمین امنیت غذایی تقویت کرده است.

جبرئیل برادریصبح سه‌شنبه، در جریان بازدید استاندار تهران از فاز نخست مجتمع گلخانه‌ای «باغ جاوید پارس» اظهار کرد: اجرای نهضت گلخانه‌ای با هدف افزایش بهره‌وری منابع، به‌صورت جدی در دستور کار بخش کشاورزی استان قرار گرفته و نتایج قابل توجهی نیز به همراه داشته است.

وی با تأکید بر تفاوت چشمگیر عملکرد تولید در کشت‌های گلخانه‌ای نسبت به فضای باز افزود: میزان تولید در این نوع کشت‌ها تا چندین برابر افزایش می‌یابد که علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف آب، زمینه‌ساز اشتغال‌زایی و رونق فعالیت‌های جانبی در حوزه کشاورزی خواهد بود.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به پروژه‌های در حال اجرا تصریح کرد: با بهره‌برداری از طرح‌های جدید، سطح گلخانه‌های استان به حدود ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار می‌رسد و تهران همچنان جایگاه نخست کشور را از نظر سطح زیرکشت و میزان تولید محصولات گلخانه‌ای حفظ خواهد کرد.

برادری با بیان اینکه استان تهران سهم قابل توجهی در تولید محصولات گلخانه‌ای کشور دارد، گفت: در بخش صیفی‌جات و به‌ویژه محصول خیار، نزدیک به نیمی از تولید کشور در گلخانه‌های این استان انجام می‌شود که این موضوع نقش کلیدی تهران در زنجیره تأمین غذایی را نشان می‌دهد.

وی مجتمع گلخانه‌ای باغ جاوید پارس را یکی از طرح‌های شاخص استان عنوان کرد و افزود: این پروژه با سرمایه‌گذاری حدود ۲۲۰ میلیارد تومان از سوی بخش خصوصی و در زمینی به مساحت ۱۱ هکتار اجرا شده که فاز نخست آن به وسعت پنج هکتار به مرحله بهره‌برداری رسیده و سایر فازها نیز در حال احداث است.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران خاطرنشان کرد: با آغاز بهره‌برداری از فاز اول این مجتمع، سالانه حدود یک‌هزار و ۶۰۰ تن به ظرفیت تولید گلخانه‌ای استان افزوده می‌شود و در عین حال، صرفه‌جویی حدود ۳۵ هزار مترمکعبی در مصرف آب بخش کشاورزی رقم خواهد خورد.

برادری در پایان ابراز امیدواری کرد: با توسعه این‌گونه طرح‌ها و حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش گلخانه‌ای، پایداری تولید و رشد هرچه بیشتر کشاورزی استان تهران محقق شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت