آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

کافه سینما؛

پوستر نمایش «عشق من: حامد بهداد» رونمایی شد

نمایش «عشق من: حامد بهداد» با اجرای محیطی، در راستای مسئولیت فرهنگی و اجتماعی برند کافه‌سینما از ۲۱ آذر ۱۳۹۷ تا پایان دی در بامِ خانه‌موزه استاد عزت‌الله انتظامی (کافه‌سینما) اجرا می‌شود.

پوستر نمایش «عشق من: حامد بهداد» رونمایی شد

به گزارش تهران رسانه ؛ همزمان با آغاز پیش‌فروش بلیط‌ نمایش «عشق من: حامد بهداد» نوشته‌ی افشین هاشمی و کارگردانی شکرخدا گودرزی در وب‌سایت تیوال، از پوستر این نمایش رونمائی‌شد.

محمدعلی فاموری گرافیست پوستر فوق، با بیان سختی‌های کار طراحی پوستر نمایش‌های طنز گفت: «طراحی پوستر تئاتر طنز اجتماعی، همانند راه‌رفتن روی طناب بندبازی است. از یک‌سو خطر افتادن در ابتذال وجود دارد و ازسوی دیگر سلیقه‌ی مخاطب در نمایش‌های طنز، سخت‌گیرانه شده‌است.»این گرافیست با اشاره به اینکه پوستر، نخستین برخورد مخاطب با اثر تئاتری است، افزود: افزایش کمّی برنامه‌های طنز در تلویزیون و سایز مدیاهای اینترنتی طی سال‌های اخیر، مخاطب را در معرض پیامهای مختلف سرگرم‌کننده و کمیک قرارداده است و این موضوع، موجب سخت‌گیری مخاطب در مواجهه با پوستر، برای انتخاب تئاترهای طنز شده‌است.محمدعلی فاموری، متولد ۱۳۶۸ است. وی دیپلم گرافیک از هنرستان کمال‌الملک، لیسانس عکاسی از دانشگاه هنر تهران و فوق لیسانس مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی دارد.
این هنرمند تاکنون در بیش از ۲۲ نمایشگاه داخلی و خارجی شرکت داشته‌است و جزو ۱۸ نفر آرتیست برگزیده ونیز معاصر ۲۰۱۶ و برنده مدال نقره جشنواره شانکارز دهلی نو - نیویورک ۲۰۰۰ است.

خاطرنشان می‌کند این نمایش‌ طنز با اجرای محیطی، در راستای مسئولیت فرهنگی و اجتماعی برند کافه‌سینما و با برنامه‌ریزی و مشاوره‌ی فرهنگی احسان میراب‌زاده از ۲۱ آذر ۱۳۹۷ تا پایان دی (همه روزه به جز شنبه‌ها) ساعت ۲۰:۳۰ در بامِ خانه‌موزه استاد عزت‌الله انتظامی(کافه‌سینما) اجرا می‌شود.

 اخبار هنری تهران را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت