سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

دوشنبه 1404/03/26

سرهنگ گودرزی خبر داد؛

حبس 48 ساعته در صندوق عقب خودرو

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: آدم ربایان پس از به گروگان گرفتن فردی که شغلش کابینت سازی بود به مدت 2 روز وی را در صندوق عقب ماشین خودش با دهان و چشمانی بسته به گروگان گرفته بودند که با تلاش ماموران پلیس آزاد شد.

حبس 48 ساعته در صندوق عقب خودرو

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی افزود: روز چهارشنبه هفته گذشته پرونده ای از دادسرای جنایی به اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد که در آن خانم جوانی به همراه برادر همسرش مراجعه کردند.
ولیپور اظهارداشت: خانم جوان اعلام کرد که از طریق تماس تلفنی فردی ناشناس به وی گفته اند که همسرش به نام «بهمن» ربوده شده است و آدم ربایان در قبال رهایی، درخواست پول دارند.
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه همزمان با آغاز رسیدگی به این پرونده، آدم ربایان طی چندین تماس تلفنی با برادر و همسر بهمن درخواست مبلغ سنگینی پول از خانواده وی کردند افزود: در نهایت گروگان گیران به دریافت مبلغ 100 میلیون تومان رضایت دادند و تهدید کردند در صورت نپرداختن پول، بهمن را به قتل می رسانند.
وی ادامه داد: کارآگاهان اداره یازدهم در تحقیقات از خانواده بهمن اطلاع پیدا کردند که وی با خودرو شخصی «MVM» خود از منزل خارج شده است که بلافاصله با انجام اقدامات ویژه پلیسی، موفق به شناسایی محدوده تردد خودرو در منطقه سعادت آباد شدند.
ولیپور ادامه داد: سرانجام ساعت 9 صبح روز جمعه خودرو حین تردد با یک نفر سرنشین در سعادت آباد شناسایی و بلافاصله کارآگاهان اداره یازدهم برای توقف خودرو وارد عمل شدند که راننده با اطلاع از حضور پلیس فرار کرد.
وی افزود: کارآگاهان با رعایت قانون به کارگیری سلاح، خودرو مورد استفاده از سوی آدم ربایان را از قسمت لاستیک مورد هدف گلوله های خود قرار دادند و راننده آن نیز بناچار مجبور به توقف شد.
ولیپور گفت: با توقف خودرو، راننده آن به نام کامران (40 ساله) دستگیر و در بازرسی از صندوق عقب خودرو، بهمن با دست، پا و دهان بسته نجات پیدا کرد.
براساس این گزارش، بهمن پس از انتقال به اداره یازدهم پلیس آگاهی در اظهارات خود تشریح کرد: تولیدی کابینت سازی دارم؛ روز چهارشنبه صبح فردی ناشناس تماس تلفنی گرفت و ضمن معرفی خود به عنوان مشتری مدعی شد که قصد سفارش چندین کابینت برای چند مجتمع آپارتمانی را دارد و به این بهانه با من قرار ملاقات گذاشت.
وی ادامه داد: ساعت 10 صبح روز چهارشنبه از خانه خارج شدم تا به محل قرار که در منطقه اوین بود بروم؛ دقایقی در محل مورد نظر منتظر بودم تا اینکه مشتری طی تماس تلفنی ضمن عذرخواهی، مرا به دفتر کارش در منطقه کن دعوت کرد.
بهمن ادامه داد: زمانی که به منطقه کن رسیدم ناگهان سه نفر وارد ماشین شدند و با ضرب و شتم و تهدید به کشتن، مرا به داخل صندوق عقب ماشین خودم انداختند و دست، پا و دهان و چشمانم را بستند.
وی گفت: طی این مدت نیز که در گروگان آنها بودم، داخل صندوق عقب بودم تا اینکه بعد از 48 ساعت توسط پلیس نجات پیدا کردم.
به گفته معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، تحقیق از متهم دستگیر شده به منظور شناسایی و دستگیری دیگر اعضای گروه آدم ربایی در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت و فرد ربوده شده نیز در سلامت کامل به اعضای خانواده اش تحویل داده شد.

اخبار پلیس تهران را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت