کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

توسعه انرژی های پاک در اولویت استان تهران

سه شنبه 1404/09/25

افروزمنش عنوان کرد؛

مهلت ارسال آثار به جشنواره رسانه های شهری

دبیر سومین دوره جشنواره رسانه های شهری با بیان اینکه مهلت ارسال آثار تا 20 آذر ماه است خاطرنشان کرد: احتمال تمدید این زمان وجود دارد.

مهلت ارسال آثار به جشنواره رسانه های شهری

به گزارش تهران رسانه ؛ مهدی افروزمنش با بیان اینکه در دوره های گذشته داورها از سوی هیات برگزاری جشنواره انتخاب می شدند اظهارداشت: به منظور تقویت مشارکت نهادهای مدنی و تخصصی به عنوان رویکرد اصلی مدیریت شهری، کاهش سلیقه شخصی برگزارکنندگان و از آنجایی که موضوع داوری امر تخصصی بوده برای دموکراتیک تر کردن این فرآیند با نهادهای صنفی مرتبط همکاری شد.
دبیر سومین دوره جشنواره رسانه های شهری عنوان کرد: در همین راستا با انجمن عکاسان مطبوعات و انجمن صنفی روزنامه نگاران برای انتخاب هیأت داوران هماهنگی های لازم انجام شد.
وی افزود: کار داوری آثار آغاز شده و به محض پایان یافتن آن، فرآیند ارسال آثار به بخش نهایی مشخص می شود.
افروزمنش با اشاره به اینکه آیین اختتامیه این جشنواره اواخر بهمن ماه برگزار می شود گفت: در این دوره از جشنواره جایزه ویژه به بهترین اثر رسانه ای با موضوع میراث فرهنگی- میراث طبیعی اعطا خواهد شد.
وی اضافه کرد: همچنین جایزه نفرات برتر جشنواره به ترتیب 50، 35 و 20 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
دبیر سومین دوره جشنواره رسانه های شهری با بیان اینکه مهلت ارسال آثار تا 20 آذر ماه است خاطرنشان کرد: احتمال تمدید این زمان وجود دارد.
به گفته وی تا روز 14 آذرماه حدود 400 اثر به دبیرخانه سومین جشنواره رسانه های تخصصی ارسال شد.
افروزمنش اظهارداشت: علاقه مندان به شرکت در جشنواره می توانند با مراجعه به سایت Tehran.ir/rasaneh97 و tehransama.ir آثار خود را ارسال کنند.
وی افزود: علاقه مندان شرکت در جشنواره رسانه های شهری می توانند آثار خود را در قالب خبر، گزارش خبری، مصاحبه، گزارش، یادداشت، سرمقاله، مقاله، تیتر، نقد، طنز، عکس، گزارش تصویری، طرح، کاریکاتور، اینفوگرافی، موشن گرافی، مولتی مدیا، پادکست، برنامه های رادیویی و تلویزیونی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
دبیر سومین دوره جشنواره رسانه های شهری عنوان کرد: آثاری می توانند در جشنواره شرکت داده شوند که از تاریخ اول فروردین سال گذشته تا پایان آبان امسال تولید و منتشر شده باشند.
وی ادامه داد: همچنین هر شرکت کننده تنها می تواند در 2 بخش و در هر بخش حداکثر سه اثر را به سامانه جشنواره ارسال کند.

اخبار جشنواره های رسانه ای را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت