سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

چهارشنبه 1404/03/28

در جلسه مسئولان مطرح شد؛

ساماندهی واحدهای غیرمجاز پرورش دهنده اردک

واحدهای غیرمجاز پرورش دهنده اردک در استان تهران با هدف جلوگیری از بروز آنفولانزای فوق حاد پرندگان و سایر خطرات احتمالی ساماندهی می شود.

ساماندهی واحدهای غیرمجاز پرورش دهنده اردک

به گزارش تهران رسانه ؛ جلسه ای با حضور نماینده معاون وزیر و رییس ستاد آنفولانزای پرندگان کشور، مدیرکل نظام دامپزشکی استان تهران، معاون سیاسی انتظامی فرمانداری ورامین، معاون بهبود تولیدات دامی استان تهران، مدیران کل دامپزشکی و مدیران امور دام استان های گلستان، قم و مازندران برگزار شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: استان های مازندران، گیلان، گلستان، قم، اصفهان و خوزستان جزو استان های فعال در پرورش اردک هستند که به دلیل همجواری استان تهران با استان های شمالی و قم از مدیران کل دامپزشکی و مدیران تولیدات دامی جهاد کشاورزی این شهرستان ها برای هم اندیشی درجهت حل مشکل واحدهای غیرمجاز دعوت شده است.

مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان تهران در ابتدای جلسه گزارشی از وضعیت واحدهای پرورش اردک در استان اعلام کرد و گفت: بزرگترین واحد تولید کننده مرغ مولد اردک از سال ۸۷ با اخذ پروانه تاسیس مزرعه کار خود را در جوادآباد ورامین آغاز کرد و هم اکنون با ظرفیت ۳میلیون جوجه اردک یک روزه به فعالیت می پردازد.

وی ادامه داد: درحال حاضر ۸وادحد جوجه کشی اردک در منطقه داریم که تنها دو واحد دارای مجوز هستند که سایر واحدها درحال رفع نواقص پس از بازدید کارگروه هستند.

مینایی با اشاره به اجرای طرح شناسایی و ساماندهی واحدهای پرورش دهنده اردک در این شهرستان گفت: کارگروه ویژه‌ای در سطح شهرستان به منظور شناسایی و ساماندهی واحدهای پرورش دهنده اردک مادر، جوجه‌کشی، اردک صغیر و جوجه رنگی تشکیل شده است.

اخبار ادارات استان تهران را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت