آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

حیدری خبر داد؛

گلخانه هیدروپونیک شهرستان بهارستان در راه است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهارستان با اشاره به افتتاح گلخانه هیدروپونیک در این شهرستان گفت: این پروژه با ۲۴۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری داخلی و ۵ میلیون یورو سرمایه‌گذاری خارجی در دهه فجر افتتاح می‌شود.

گلخانه هیدروپونیک شهرستان بهارستان در راه است

به گزارش تهران رسانه ؛ علیرضا حیدری با اشاره به کشت هیدروپونیک یا آبکشت -شیوه کشت بدون خاک- اظهار داشت: در این نوع کشت متخصصان نیازهای غذایی گیاه را اندازه‌گیری و به جای خاک با استفاده از آبی که به گیاه داده می‌شود با افزودن عناصر ماکرو و میکرو و نگهداشتن گیاه توسط مواد نگهدارنده بی‌اثر مانند پرلیت عملاً نیاز به خاک را منتفی می‌کنند.

وی تصریح کرد: در این پروژه با 240 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری داخلی و 5 میلیون یورو سرمایه‌گذاری خارجی برآورد می‌شود سالانه 2 هزار و 180 تن انواع محصولات کشاورزی صیفی‌جات و سبزیجات ارگانیک تولید شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهارستان با اشاره به ایجاد اشتغال مؤثر در این گلخانه افزود: این گلخانه می‌تواند ارزآوری و اشتغال‌زایی زیادی برای شهرستان بهارستان و استان تهران داشته باشد همچنان که با ایجاد این گلخانه برای بیش از 1000 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد اشتغال می‌شود.

حیدری بیان کرد: با توجه به وضعیت خشکسالی و بحران آب در کشور، تنها راه برون‌رفت از این شرایط توسعه گلخانه‌ها است تا بتوان به صورت اقتصادی مثمرثمر بوده و زمینه اشتغال و امنیت غذایی را نیز فراهم کرد.

وی سپس با اشاره به کشورهای هدف صادرات محصولات این گلخانه ادامه داد: عمده کشورهای هدف صادرات صیفی‌جات و سبزیجات این گلخانه روسیه، گرجستان و کشورهای آسیای میانه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهارستان در پایان خاطرنشان کرد: این گلخانه به لحاظ تکنولوژی با گلخانه‌های روز دنیا برابری می‌کند و هیچ آلودگی برای منطقه و شهر ندارد.

اخبار شهرستان بهارستان را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت