آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

اعطا مطرح کرد؛

موسسه همشهری باید در اختیار اهالی رسانه باشد

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت؛ در ترکیب مدیریتی موسسه همشهری از افرادی استفاده شود که حضور آنان در این موسسه، توام با مقبولیت نزد افکار عمومی و اهالی این حوزه باشد.

موسسه همشهری باید در اختیار اهالی رسانه باشد

به گزارش تهران رسانه ؛ علی اعطا اظهار داشت: تکلیف مدیریتی مؤسسه همشهری به عنوان یکی از بزرگترین بنگاه های رسانه ای کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه تصمیم گیری برای تعیین تیم مدیریتی مؤسسه همشهری با دستور شهردار تهران آغاز شده است، گفت: در این موسسه، از یک سو مسایلی در حوزه بنگاه داری مطرح است و با مسایل پیچیده ای در حوزه مالی، نیروی انسانی، قراردادی و غیره مواجه است.
اعطا عنوان کرد: از سوی دیگر، مسایل در حوزه مدیریت و سیاستگذاری رسانه ای در موسسه همشهری اهمیت جدی دارد، چرا که موسسه همشهری باید نقش خود را در فضای رسانه ای بازتعریف کند و بنابرین در تعیین تیم مدیریتی همشهری؛ باید گفت که 'خود، راه بگویدت که چون باید رفت.'
سخنگوی شورای شهر تهران افزود: بر این اساس تیمی که مدیریت موسسه همشهری را برعهده خواهد گرفت، باید ضرورتا ترکیبی متناسب با مسایل کلان موسسه داشته باشد تا بتواند از یک سو، مسایل حوزه بنگاه داری اقتصادی و از دیگر سو، مسایل مدیریت و سیاستگذاری رسانه ای را پوشش دهد.
عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: موسسه همشهری و به ویژه روزنامه همشهری، ویترین و نماد مدیریت شهری است و شایسته است در ترکیب مدیریتی آن از افرادی استفاده شود که در تراز مدیریتی مجموعه عریض و طویل و البته تاثیرگذاری مانند همشهری باشند، و حضور آنان در این موسسه، توام با مقبولیت نزد افکار عمومی و اهالی این حوزه باشد.

اخبار حوزه مطبوعات را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت