محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

جمعه 1404/09/28

امام جمعه موقت ورامین؛

روزنامه ها و صداوسیما مردم را ناامید نکنند

امام جمعه موقت ورامین با بیان این که انتقاد سازنده باعث رفع مشکلات می شود افزود: برخی از روزنامه ها، صداوسیما به گونه ای سخن می گویند که گویی تمام درها به روی کشور بسته شده ، نباید با انتقاد غیر منصفانه مردم را نسبت به آینده نظام ناامید کرد.

روزنامه ها و صداوسیما مردم را ناامید نکنند

به گزارش تهران رسانه ؛ حجت الاسلام سید محسن محمودی در خطبه های این هفته نماز جمعه ورامین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع اقشار مختلف مردم گفت : به گفته ایشان ، مشکلات اقتصادی کشور و راه حل های آن مشخص است و مسئولان سه قوه باید با تلاش و کار مشترک و استفاده از نظرات کارشناسان مشکلات و فشارها را از دوش مردم بردارند چرا که انقلاب اسلامی بن بست ندارد.
وی اظهار کرد: بسیاری از کارشناسان اقتصادی و مسئولان بر این واقعیت اذعان دارند که عامل اصلی مشکلات اقتصادی امروز تحریم ها نیست بلکه برخی از سوء مدیریت ها باعث این مسائل شده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با بیان این که نمی توان آثار تحریم ها را در مشکلات اقتصادی نادیده گرفت افزود: وقتی افراد ناصالح و غرب گرا برخی از پست های مدیریتی را تصدی کردند، انتظاری غیر از این نیست، دولت پست های مدیریتی را به افراد انقلابی و مومن به انقلاب اسلامی و آرمان های آن بسپارد.
وی تأکید کرد: با انتقاد غیرمنصفانه نباید مردم را ناامید کرد، گاهی در روزنامه ها ، رادیو و تلویزیون به گونه ای سخن گفته می شود، که گویی همه درها بسته شده است، مردم باید بدانند که ایران اسلامی در اوج اقتدار قرار دارد.
محمودی با اشاره به این که برخی از افراد مذاکره با آمریکا را راه حل مشکلات اقتصادی کشور می دانند اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب مذاکره با آمریکا را ممنوع اعلام کردند، مردم و مسئولان نباید خیانت های آمریکا را فراموش کنند ، کسانی که خود را سیاستمدار، استاد دانشگاه و روشن فکر معرفی می کنند، آیا کودتای 28 مرداد را که آمریکا دولت قانونی مصدق را سرنگون کرد و دوباره شاه را بر گرده این ملت سوار کرد را فراموش کرده اند.
خطیب موقت جمعه ورامین گفت: دشمنان نظام برای ایجاد ناامنی در ماه گذشته ، چندین سال فعالیت و برنامه ریزی کرده بودند ولی ملت با هوشیاری تحسین برانگیز به میدان آمد و زمینه سازی چند ساله آن ها را به باد داد.
وی با گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به ایران اسلامی در 26 خرداد سال 69 گفت : استقامت، صبر و فداکاری آزادگان سرافراز، رژیم بعث عراق را زمین گیر کرد، امروز نیز آزادگان به عنوان سند حقانیت ملت ایران در برابر توطئه های شوم داخلی و خارجی ایستادگی خواهند کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت