سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

شایان خواه خبر داد؛

بیش از 2500 مرغ در فیروزکوه تلف شد

رئیس اداره دامپزشکی فیروزکوه از تلف شدن بیش از 2 هزار و 500 قطعه مرغ گوشتی به علت کاهش اکسیژن در یک واحد مرغداری 10 هزار قطعه ای در این شهرستان خبر داد.

بیش از 2500 مرغ در فیروزکوه تلف شد

به گزارش تهران رسانه ؛ جواد شایان خواه علت تلف شدن این تعداد مرغ را ناشی از کاهش اکسیژن در واحد مذکور به دلیل غیرفعال بودن هواکش ها توسط کارگر واحد، عدم بالانس جیره غذایی و سو مدیریت واحد با توجه به علائم بالینی و کلینیکی دانست.
وی افزود: پس از رفع موانع مذکور و تناسب جیره، تلفات سیر نزولی پیدا کردند.
این مقام مسئول در تشریح حادثه یادآور شد: پس از دریافت گزارش تلفنی مالک مرغداری مبنی بر وقوع تلفات 2 هزار قطعه مرغ در کمتر از 12 ساعت، هیاتی متشکل از رئیس اداره دامپزشکی شهرستان، مسئول مدیریت بحران فرمانداری، مسئول امور دام شهرستان، نماینده دادستان، نماینده نیروی انتظامی و مسئول صندوق بیمه کشاورزی استان تهران به محل عزیمت کرده و پس از بررسی‌ های اولیه مبنی بر نحوه وقوع حادثه و علت تلفات غیر متعارف اقدام و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
شایان خواه خاطرنشان کرد: بر اساس دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور، نمونه های برداشت شده از طیور تلفاتی از حیث بیماری های ویروسی، باکتریایی، قارچی و انگلی اخذ و بلافاصله به بخش تشخیص بیماری های طیور آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان تهران، آزمایشگاه مرکز تشخیص سازمان دامپزشکی کشور و آزمایشگاه های خصوصی ارسال شد تا آزمایشات لازم صورت بگیرد.
رئیس اداره دامپزشکی فیروزکوه اعلام کرد: ظرف 24 ساعت پس از نمونه ‌برداری ارسالی به آزمایشگاه های مرجع و همینطور بررسی‌ های کالبد گشایی و مشاهدات کلینیکی انجام گرفته، شواهدی مبنی بر بروز بیماری های خاص وجود ندارد و اوضاع کاملاً تحت کنترل است.
وی تاکید کرد: دفن بهداشتی طیور تلف شده با نظارت کارشناسان شبکه دامپزشکی با هدف جلوگیری و پیشگیری از اشاعه بیماری به واحدهای همجوار است.
این مقام مسئول توصیه کرد: کلیه مرغداران در صورت مشاهده هرگونه تلفات غیرمتعارف (حتی کاهش تولید و یا مصرف آب و خوراک) در واحد تحت پوشش، مراتب را در اسرع وقت به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع‌ رسانی و گزارش کنند.
به گفته وی فیروزکوه با 24 واحد مرغداری فعال با ظرفیت تولیدی 678 هزار قطعه در هر دوره به عنوان قطب مهم پرورش مرغ گوشتی در استان تهران می باشد.
شهرستان فیروزکوه با جمعیتی افزون بر 33 هزار نفر در 120 کیلومتری شمال شرقی پایتخت واقع شده است.

اخبار دامپزشکی استان تهران را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت