آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

در جلسه مسئولین مطرح شد؛

تأکید بر تداوم اجرای پروژه های آبخیزداری در دماوند

در جلسه مشترک اعضای شورای اسلامی بخش مرکزی شهرستان دماوند با رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان بر تداوم اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوان داری تأکید شد.

تأکید بر تداوم اجرای پروژه های آبخیزداری در دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند در حاشیه این نشست گفت: با توجه به آثار مثبت اقدامات آبخیزداری در کنترل سیلاب و کاهش خسارات ناشی از آن و تقویت سفره های زیرزمینی و بهبود پوشش گیاهی، اعضای شورای اسلامی بخش مرکزی دماوند به نمایندگی از مردم و جوامع محلی خواستار اجرای پروژه های آبخیزداری در مناطق بحرانی این شهرستان شدند.

وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه امسال اقدامات خوبی در بخش آبخیزداری صورت گرفته که امیدواریم در سال آینده نیز با تأمین اعتبارات لازم این اقدامات ادامه پیدا کند.

حجتی اظهار داشت: در این نشست پیرامون احداث بوستان ها و آرامستان های روستائی و انتقال دامداری ها از داخل روستاها در قالب ایجاد مجتمع های دامداری نیز بحث و گفت و گو انجام شد.

اخبار منابع طبیعی شهرستان دماوند را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت