نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

حجت الاسلام اسماعیلی عنوان کرد؛

مسئولان باید مواضع خود را شفاف بیان کنند

امام جمعه قرچک خطاب به مسئولان گفت : در حوزه اقتصاد و فرهنگ ، مسئولان باید مواضع خود را شفاف بیان کنند ، وابستگی به دشمن و سرمشق گرفتن از توصیه های آنان ، کشور را در ورطه خودکشی و نابودی قرار می دهد.

مسئولان باید مواضع خود را شفاف بیان کنند

به گزارش تهران رسانه ؛ حجت الاسلام حجت الله اسماعیلی در خطبه های این هفته نماز جمعه قرچک افزود : بصیرت و شناخت صحیح مردم از توطئه دشمنان باعث شده تا تلاش مخالفین ، معاندین و منافقین داخلی در استمداد از بیگانگان و استکبار جهانی به نتیجه ای که تضعیف نظام است همراه نشود.
وی افزود : ایستادگی و مقاومت مردم در برابر استکبار ، عدم سلطه پذیری ملت و بی اعتمادی همگان به دشمن عواملی است که عصبانیت دشمنان نظام را در پی داشته و آن ها را به فتنه انگیزی علیه نظام وا می دارد.
وی تصریح کرد: استکبار جهانی پس از سال ها شیطنت و فتنه گری ، اعمال قدرت ، صرف میلیون ها دلار آمریکا ،ایجاد همبستگی درکشورهای اروپایی و خیانت های آل سعود فقط توانست برای مدتی گروه های تروریستی را در منطقه حفظ کند ولی در مقابل انقلاب اسلامی با ملت بیدار و رهبری آگاه توانست تا با سلاح ایمان و مقاومت، مدال جهانی صلح ، امنیت و عزت انسانی را کسب کند.
اسماعیلی تصریح کرد: ملت ایران برای حفظ ارکان نظام تا پای جان ایستاده اند ، نظام مقدس جمهوری اسلامی بر پایه اسلامیت ، ولایت فقیه و حضور مردم در تمامی عرصه ها بر دشمن پیروز می شود.
وی با اشاره به برخی از مشکلات اقتصادی در کشور گفت : از بطن تمامی حرف ها ، وعده ها و آمارها ، این واقعیت نمایان است که تنها راه نجات کشور ، توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی بر پایه فرهنگ قرآن و عترت است.
امام جمعه قرچک خطاب به مسئولان گفت : در حوزه اقتصاد و فرهنگ ، مسئولان باید مواضع خود را شفاف بیان کنند ، وابستگی به دشمن و سرمشق گرفتن از توصیه های آنان ، کشور را در ورطه خودکشی و نابودی قرار می دهد.

اخبار نماز جمعه استان تهران را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت