آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

کاظمی خبر داد؛

برخورد با انتشار تصاویر خصوصی در فضای مجازی

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت؛ حضور در شبکه‌های اجتماعی تا جایی که امکان دارد باید کنترل شده باشد تا کاربر دچار معضل و حادثه خاصی نشود.

برخورد با انتشار تصاویر خصوصی در فضای مجازی

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به سرقت تصاویر برخی از کاربران و به اشتراک گذاشتن آن‌ها توسط افراد سودجو در فضای مجازی اظهار کرد: برخی تصاویر منتشر شده در صفحات اجتماعی دارای مجوز است و برخی دیگر نیز بدون مجوز و اجازه مالک منتشر می‌شوند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ افزود: اگر شخصی مدعی باشد که تصاویر خصوصی وی در فضای مجازی به اشتراک گذاشته می‌شود، می‌تواند با مراجعه به پلیس فتا و اعلام شکایت، موضوع را تحت پیگیری قرار دهد.

وی با بیان اینکه با خاطیان این پرونده‌ها برخورد قانونی می‌شود، گفت: حضور در شبکه‌های اجتماعی تا جایی که امکان دارد باید کنترل شده باشد تا کاربر دچار معضل و حادثه خاصی نشود.

اخبار پلیس تهران را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت