رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

شنبه 1404/05/11

محسنی بندپی اظهار کرد؛

پیشگیری از فعالیت‌ برندهای قاچاق در استان تهران

جلسه پیشگیری از فعالیت‌ برندهای قاچاق ، با حضور استاندار تهران، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، سرپرست معاونت امنیتی، انتظامی استاندار و اعضای ستاد در محل استانداری تهران برگزار شد.

پیشگیری از فعالیت‌ برندهای قاچاق در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ جلسه پیشگیری از فعالیت‌ برندهای قاچاق استان، صبح روزشنبه با حضور محسنی بندپی، استاندار، سردار مویدی، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور، امامی امین، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، حسن‌بیگی، سرپرست معاونت امنیتی، انتظامی استاندار و اعضای ستاد در محل استانداری تهران برگزار شد.
انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران در حاشیه این جلسه، ضمن اشاره به تمهیدات اندیشیده شده در راستای تنظیم بازار در ایام پایان سال، اظهار داشت: در این راستا، تمامی راهکارها و تمهیدات در نظر گرفته شده و هیچ نگرانی بابت تامین نیازهای شهروندان وجود ندارد. به عنوان نمونه، ظرفیت‌های پرورش مرغ، ۱۴ درصد افزایش پیدا کرده و در باقی مسائل نیز در حوزه تامین کالاهای اساسی و مواد غذایی مردم هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: باید تدابیر لازم برای تامین مواد غذایی مورد نظر مردم برای شرایط ویژه در نظر گرفته شود واین مسئله به عنوان تکلیف دولت و مسئولین بوده و ما نیز به عنوان استاندار تهران، تدابیر ویژه‌ای را در این حوزه در ابعاد متخلف به کار گرفته‌ایم. در کل طول سال و بخصوص ایام منتهی به عید نوروز نیز این تدابیر پابرجا خواهد بود.
مقام عالی دولت در استان تهران همچنین در ادامه، ضمن اشاره به بحث استقلال ستاد تنظیم بازار استان از ستاد کشوری، یادآور شد: ما به دنبال این هستیم که همه اموراتی که در استان‌ها به صورت مستقل رسیدگی می‌شود، در تهران نیز به سبب لزوم رصد و رسیدگی مقام عالی دولت در استان به شکل مستقل مورد رسیدگی قرار بگیرد. به مرور این مسئله را دنبال کرده و پیگیر آن هستیم.
محسنی بندپی خاطرنشان کرد: کالاهای اساسی مانند دارو، مواد پروتئینی و لبنی و امثال آن، جزو ملزومات ویژه شهروندان هستند که استانداری تهران، تامین و تسهیل دسترسی به این کالاها را برای مردم در دستور ویژه کار خود قرار داده است.
وی همچنین ضمن اشاره به نررخ کالاهای عرضه شده نیز تصریح کرد: کالاهای اساسی از ارز یارانه‌ای برخوردارند و نرخ آن‌ها چندان دستخوش تغییر نشده است. با این حال در شرایط ضرور نیز برای کالاهایی نظیر مواد پروتئینی، گوشت گرم قرمز و گوشت سفید، وزارت جهاد کشاورزی، انسجام خوبی را در راستای تمهیدات مورد نیاز به کار گرفته است.
استاندار تهران در پایان نیز گفت: قیمت‌ها اکنون در کنترل بوده و تحت مدیریت هستند تا مشکلی برای تامین نیازهای اساسی مردم ایجاد نشود.

اخبار استان تهران را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت