پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

فرماندار تهران اظهار کرد؛

تعیین تکلیف ۷۰۰ کودک کار تبعه بیگانه

فرماندار تهران با اشاره به وجود ۷۰۰ کودک کار تبعه بیگانه گفت: قرار شد اتباع بیگانه تحویل اداره اتباع شوند و آن‌ها هماهنگی لازم را برای تعیین تکلیف این کودکان با وزارت خارجه انجام دهند.

تعیین تکلیف ۷۰۰ کودک کار تبعه بیگانه

به گزارش تهران رسانه ؛ عیسی فرهادی با اشاره به تفاهم‌نامه با بهزیستی در مورد ساماندهی معتادان متجاهر اظهار داشت: این تفاهم‌نامه بستری را فراهم می‌کند تا بتوان وضعیت ساماندهی معتادان متجاهر را به شکل مطلوب پیش ببریم.

وی همچنین در مورد کودکان کار که تبعه بیگانه هستند تصریح کرد: قرار شد اتباع بیگانه تحویل اداره اتباع شوند و آن‌ها هماهنگی لازم را با وزارت خارجه انجام می‌دهند.

فرماندار تهران با اشاره به تعداد این کودکان افزود: تعداد کودکان کار تبعه بیگانه 700 نفر هستند که با روند پیش‌بینی شده وضعیت آن‌ها مشخص و تعیین تکلیف می‌شوند.

فرهادی با در نظر گرفتن ملاحظات از ذکر نام کشور این کودکان خودداری کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت