سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

سه شنبه 1404/03/27

استاندار تهران خبر داد؛

احتمال تغییر ساعت کار ادارات استان تهران

استاندار تهران با اشاره به تغییر ساعت کار ادارات گفت: از فردا ساعات کار ادارات به حالت قبل و ساعت ۸ صبح بر می‌گردد.

احتمال تغییر ساعت کار ادارات استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ محمدحسین مقیمی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تغییر ساعت کار ادارات اظهار داشت: از فردا ساعات کار ادارات به حالت قبل و ساعت 8 صبح بر می‌گردد.

وی بیان کرد: خوشبختانه در این مدت در هر روز 400 مگاوات صرفه‌جویی در مصرف برق رخ داد که این امر با مشارکت ادارات محقق شد و جای تقدیر و تشکر به ویژه از بانوان شاغل دارد.

استاندار تهران همچنین افزود: در این مدت تغییر ساعت کار ادارات ضمن کاهش مصرف برق، در زمینه کاهش ترافیک نیز شرایط خوبی رقم خورد.

مقیمی در پایان خاطرنشان کرد: در مهرماه و در جلسه هیئت دولت در مورد تغییر احتمالی ساعات کاری تصمیم‌گیری می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت