فعالیت ۲ هزار هیأت مذهبی در استان تهران

تلاش برخی افراد برای ایجاد التهاب در بازار استان تهران

دورکاری کارکنان دستگاه های اجرایی در استان تهران

تقویت شبکه فروش فروشگاه های زنجیره ای دراستان تهران

دوشنبه 1404/04/16

با اثری به نام رهایی؛

درخشش عکاس ایرانی در جشنواره بین المللی

سحر اژدم‌ثانی هنرمند عکاس ایرانی اثر خود را در کنسرت شهاب صادقی خواننده و آهنگساز سبک راک و متال در تهران به تصویر کشیده است.

درخشش عکاس ایرانی در جشنواره بین المللی

به گزارش تهران رسانه ؛ جشنواره عکاسی "سیاه و سفید" چندی پیش به همت گالری "دیوار خالی" BlankWall Gallery در شهر آتن در کشور یونان برگزار شد که در فهرست برگزیدگان این جشنواره نام سحر اژدم‌ثانی تنها هنرمند ایرانی نیز به چشم می‌خورد.

نمایشگاه عکس‌های برنده جشنواره عکاسی "سیاه و سفید" Black & White از روزهای ۴ تا ۱۸ ژانویه ۲۰۱۹ در Blank Wall Gallery در شهر آتن برپا شد که در این نمایشگاه، عکس برگزیده سحر اژدم‌ثانی با نام "رهایی" در جشنواره عکاسی "سیاه و سفید" نیز به نمایش درآمد.

این هنرمند عکاس، این اثر را در کنسرت شهاب صادقی خواننده و آهنگساز سبک راک و متال در تهران به تصویر کشیده است.

سحر اژدم‌ثانی همچنین شاعر، ترانه‌سرا، موزیسین و نویسنده است و کتاب مجموعه اشعار "فصل پنجم زمین" اخیراً از وی منتشر شده است و دو کتاب مجموعه "ترانه‌های انگلیسی" و مجموعه "اشعار نو" را نیز در دست انتشار دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف ۲۰۰ میلیارد تنباکوی قاچاق در تهران

کشف ۲۰۰ میلیارد تنباکوی قاچاق در تهران

تهران رسانه | ۱۰۰ تن تنباکوی قاچاق به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در تهران کشف شد.

روایت ۱۲ روز عملیات نجات در تهران

روایت ۱۲ روز عملیات نجات در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهر تهران روایت ۱۲ روز عملیات نجات در پایتخت را تشریح کرد.

لزوم کاهش پسماندهای پلاستیکی در تهران

لزوم کاهش پسماندهای پلاستیکی در تهران

تهران رسانه | تهران به‌عنوان یکی از پرجمعیت‌ترین شهرها، روزانه با حجم بالایی از تولید پسماند مواجه است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت