رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

دیدار رسانه ای؛

انعکاس اخبار فشافویه در تهران رسانه

عوامل کانال خبری فشافویه نیوز با مسئولین تهران رسانه دیدار و گفتگو کردند و بر انعکاس اخبار فشافویه در تهران رسانه تاکید داشتند.

انعکاس اخبار فشافویه در تهران رسانه

به گزارش تهران رسانه ؛ در این دیدار مدیر مسئول تهران رسانه با بیان رصد هر روزه اتفاقات و اخبار محلی منطقه فشافویه، فعالیت خبری فشافویه نیوز را تحسین برانگیز خواند و از انعکاس اخبار این منطقه در تهران رسانه خبر داد.
علی اکبر قنبری نیز در این نشست صمیمی ضمن قدردانی از آموزش های خبری از مسئولین تهران رسانه برای حضور در منطقه فشافویه دعوت به عمل آورد.

مسئولین تهران رسانه با ابراز تمایل به حضور در منطقه فشافویه اعلام کردند، تیم مدیریتی تهران رسانه با افتخار آمادگی دارد با حضور در منطقه فشافویه یک دوره آموزش سواد رسانه ای برای شهروندان علاقه مند برگزار کند.

دکتر بهمن شریفی فقیه در این نشست عنوان کرد؛ سواد رسانه ای از آموزش های هفتگانه مورد تاکید سازمان بین المللی یونسکو میباشد که در صورت اجرا شدن این طرح شرکت کنندگان در پایان دوره مدرک معتبر دریافت خواهند نمود .

آموزش سواد رسانه ای به‌ عنوان مهارتی جهت مصونیت از آسیب های رسانه است که منجر به افزایش  ظرفیت تحلیل شهروندان در مواجهه با رسانه ها شده و باعث می شود تا آنان به جای آنکه تسلیم محتوای پیام های رسانه ای شوند و منفعلانه هر آنچه دریافت می کنند بپذیرند، تلاش کنند تا به‌عنوان یک مخاطب فعال معنای نهفته در پیام ها را درک و به رمزگشایی و ارزیابی پیام ها بپردازند و برخوردی فعالانه با پیام های رسانه ای داشته باشند .
اگر شهروندان یک جامعه از سواد رسانه ای کافی برخوردار نباشند، قطعا نخواهند توانست در فضای سنگین رسانه ای جهان امروز، مسائل و وقایع را به درستی تعبیر و تفسیر کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت