پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

صمیمی فر خبر داد؛

آخرین وضعیت احداث مترو در شهر پرند

عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران پرند با اشاره به آخرین وضعیت احداث مترو در شهر پرند گفت: طبق وعده پیمانکار، ایستگاه مترو تا پایان سال ‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

آخرین وضعیت احداث مترو در شهر پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ پدرام صمیمی‌فر امروز در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به آخرین وضعیت احداث مترو پرند اظهار داشت: 176 میلیارد تومان از منابع داخلی برای اتمام پروژه مترو شهر پرند اختصاص داده شده و امیدواریم با وعده پیمانکار، ایستگاه مترو تا پایان سال ‌جاری به بهره‌برداری برسد.

وی بیان کرد: شهر پرند یکی از شهرهای جدیدالاحداث و پرجمعیت کشور است که با رشد جمعیت 26 درصدی از سایر شهرها پیشی گرفته و امروز به عنوان پایتخت مسکن مهر در کشور مطرح است.

عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران پرند با اشاره به ساخت 49 مدرسه توسط شرکت عمران پرند افزود: با توجه به احداث 200 هزار واحد مسکونی مشارکتی در کشور، سهم شهر پرند 21 هزار واحد مسکونی است که کلنگ این واحدها با کیفیت بالاتر و زیست‌پذیرتر به زودی به زمین زده می‌شود.

صمیمی با اشاره به اینکه یکی از وظایت شرکت عمران واگذاری زمین به نهادهای خدمات‌رسان است تصریح کرد: نهادها و ارگان‌های خدمات‌رسان اگر بتوانند زیرساخت‌های شهر پرند را تأمین کنند به آن‌ها طبق قانون زمین واگذار می‌شود.

وی همچنین با انتقاد از ادارات زیرمجموعه وزارت نیرو در خدمات‌دهی و تأمین خدمات آب، برق و گاز در پرند خاطرنشان کرد: جمعیت شهر پرند در آینده نزدیک به بیش از 480 هزار نفر می‌رسد که با این روند استحقاق و ظرفیت شهرستان شدن را دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت