آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

صمیمی فر خبر داد؛

آخرین وضعیت احداث مترو در شهر پرند

عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران پرند با اشاره به آخرین وضعیت احداث مترو در شهر پرند گفت: طبق وعده پیمانکار، ایستگاه مترو تا پایان سال ‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

آخرین وضعیت احداث مترو در شهر پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ پدرام صمیمی‌فر امروز در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به آخرین وضعیت احداث مترو پرند اظهار داشت: 176 میلیارد تومان از منابع داخلی برای اتمام پروژه مترو شهر پرند اختصاص داده شده و امیدواریم با وعده پیمانکار، ایستگاه مترو تا پایان سال ‌جاری به بهره‌برداری برسد.

وی بیان کرد: شهر پرند یکی از شهرهای جدیدالاحداث و پرجمعیت کشور است که با رشد جمعیت 26 درصدی از سایر شهرها پیشی گرفته و امروز به عنوان پایتخت مسکن مهر در کشور مطرح است.

عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران پرند با اشاره به ساخت 49 مدرسه توسط شرکت عمران پرند افزود: با توجه به احداث 200 هزار واحد مسکونی مشارکتی در کشور، سهم شهر پرند 21 هزار واحد مسکونی است که کلنگ این واحدها با کیفیت بالاتر و زیست‌پذیرتر به زودی به زمین زده می‌شود.

صمیمی با اشاره به اینکه یکی از وظایت شرکت عمران واگذاری زمین به نهادهای خدمات‌رسان است تصریح کرد: نهادها و ارگان‌های خدمات‌رسان اگر بتوانند زیرساخت‌های شهر پرند را تأمین کنند به آن‌ها طبق قانون زمین واگذار می‌شود.

وی همچنین با انتقاد از ادارات زیرمجموعه وزارت نیرو در خدمات‌دهی و تأمین خدمات آب، برق و گاز در پرند خاطرنشان کرد: جمعیت شهر پرند در آینده نزدیک به بیش از 480 هزار نفر می‌رسد که با این روند استحقاق و ظرفیت شهرستان شدن را دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت