نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

جمعه 1404/06/28

محسنی بندپی؛

دگرگونی در چهره عمومی استان تهران

استاندار تهران گفت؛ این آمادگی در استان تهران وجود دارد که ظرف مدت یک سال، دگرگونی را در چهره عمومی استان تهران پدید آورده و آن را به شهری زیست‌پذیرتر و اخلاق‌مدار بدل کنیم.

دگرگونی در چهره عمومی استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ انوشیروان محسنی بندپی صبح سه شنبه در مراسم رونمایی از اسناد توسعه ای استان تهران که با حضور محمد باقر نوبخت، معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از مدیران و مسئولان استانی برگزار شد، طی سخنانی گفت: در طول ۴۰ سال اخیر، توسعه انسانی و عدالت و رفاه اجتماعی را به برکت انقلاب در کشور شاهد بودیم و دولت یازدهم و دوازدهم نیز توجه ویژه ای به عدالت و رفاه اجتماعی داشته است.

وی با بیان این که در ابعاد مختلف علمی و آموزشی، اقتصادی و زیرساختی، عدالت و رفاه اجتماعی و توسعه انسانی شاهد تحول عظیم در ۴۰ سال انقلاب اسلامی بوده ایم، گفت: در این دولت مستمری مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی رشد ۳ تا ۵ برابری را داشته و سالانه نیز بالغ بر ۲۰درصد به این مستمری افزوده می‌شود.

استاندار تهران این افزایش مستمری در سخت‌ترین شرایط کشور صورت گرفت و بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰هزار مددجوی دیگر را نیز به مستمری‌بگیران افزودیم.

وی اضافه کرد: طرح تحول سلامت، رهایی دادن مردم از هزینه‌های سنگین سلامت بود و در کنار این مهم بالغ بر ۱۱ میلیون نفر از جمعیت حاشیه‌نشین شهرها و فاقد بیمه، شامل بیمه همگانی شدند.

محسنی بندپی گفت: با افزایش اعتبارات بخش سلامت، پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم کاهش یافته است.

وی افزود: ساختمان مدیریت بحران استان تهران اکنون در حال آماده‌سازی بوده و تجهیز این ساختمان، نیازمند اعتبار مشخص است، که در صورت تخصیص این اعتبار و بهره‌برداری نهایی از این ساختمان، شاهد ایجاد یک الگو و نمونه موفق در کشور خواهیم بود.

استاندار تهران گفت: درآمدهای اختصاصی دستگاه‌های اجرایی باید برای تملک هزینه شود و این یکی از مبناهای مهم‌ است.

محسنی بندپی افزود: این آمادگی در استان تهران وجود دارد که با همراهی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بتوانیم‌ ظرف مدت یک سال، دگرگونی را در چهره عمومی استان تهران پدید آورده و آن را به شهری زیست‌پذیرتر و اخلاق‌مدار بدل کنیم.

وی گفت: استان تهران با داشتن این همه نیروی انسانی متخصص در برخی از حوزه‌ها، محرومیت‌هایی دارد که تخصیص اعتبارات می‌تواند در تسریع رفع این محرومیت‌ها تاثیرات ملموسی داشته باشد، برخی از مسئولین تصور می‌کنند که استان تهران یک استان برخوردار است و این در حالی بوده که ما در برخی از شهرستان‌ها مانند بهارستان، پردیس و ملارد به عنوان نمونه حتی یک تخت بیمارستانی نداریم.

استاندار تهران افزود: وزرا، بودجه‌های در اختیاری دارند که متاسفانه در بالغ بر ۷۰درصد از این بودجه، توجهی به استان تهران نشده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت