آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

دهرویه عنوان کرد؛

اجرای طرح ایتام و محسنین در استان تهران

در استان تهران هیچ کدام از ایتام فاقد حامی نیستند و تنها 500 نفر از فرزندان محسنین در انتظار حامی هستند.

اجرای طرح ایتام و محسنین در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ محمد دهرویه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تهران، با اشاره به تعداد ایتام و محسنین در سطح استان تهران اظهار داشت: در استان تهران 20 هزار فرزند تحت حمایت طرح اکرام و محسنین وجود دارد.

وی بیان کرد: طرح ایتام فرزندانی را شامل می‌شود که پدر ندارند و حدود 6 هزارو 500 فرزند را شامل می‌شود و علاوه بر این 13 هزار و 500 نفر هم جزو محسنین هستند که پدرشان به دلایلی از جمله بیماری، از کار افتادگی، طلاق و غیره امکان حمایت مالی از خانواده را ندارد.

رئیس اداره اکرام کمیته امداد استان تهران افزود: 70 هزار حامی در استان تهران از ایتام و محسنین حمایت می‌کنند که ماهیانه به طور متوسط برای ایتام حدود 200 هزار تومان و محسنین 100 هزار تومان پرداخت می‌شود.

دهرویه در پایان خاطرنشان کرد: در استان تهران هیچ کدام از ایتام فاقد حامی نیستند و تنها 500 نفر از فرزندان محسنین در انتظار حامی هستند که سعی می‌کنیم تا پایان سال برای آن‌ها حامی جذب کنیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت