رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

انزابی زاده خبر داد؛

رفع تصرف بیش از 2 هکتار اراضی ملی در استان تهران

بیش از 2 هکتار اراضی ملی استان تهران واقع در پلاک های سنگان امامزاده داود و لتمان کن به ارزش حدود 11میلیارد تومان رفع تصرف شد.

رفع تصرف بیش از 2 هکتار اراضی ملی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان تهران از رفع تصرف بیش از 2 هکتار اراضی ملی این استان واقع در پلاک های سنگان امامزاده داود و لتمان کن به ارزش حدود 11میلیارد تومان خبرداد.

سرهنگ جلیل انزابی زاده با اعلام این خبر افزود: این اراضی در اجرای دو حکم صادره از سوی مراجع قضائی با حضور عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی استان تهران رفع تصرف و پس از تخریب بناها و دیوارکشی های ایجاد شده به دولت بازگردانده شد.

وی عرصه های ملی را جزو ثروت های همگانی دانست و تصریح کرد: از عموم مردم درخواست می شود همچون همیشه در حفظ این عرصه ها کوشا باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف مراتب را فوراً از طریق شماره 1504 به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت