کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تعزیرات در استان تهران

سه شنبه 1405/07/28

در جشنواره مدیران شهرداری؛

تقدیر از شهردار ناحیه 1 منطقه 11 شهرداری تهران

در نخستین جشنواره تجارب مدیران شهرداری تهران از مهندس علی اصغر طاهری شهردار ناحیه١ منطقه١١ تقدیر شد.

تقدیر از شهردار ناحیه 1 منطقه 11 شهرداری تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ نخستین جشنواره تجارب مدیران شهرداری تهران با شعار "راهی به سوی آینده در شهری برای همه" 29 بهمن ماه در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.
در افتتاحیه این جشنواره که با حضور ابراهیم شیخ معاون شهردار تهران، سید حسن رسولی خزانه دار و نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران و شهرداران مناطق ۲۲ گانه و مدیران ارشد شهری برگزار گردید، ضمن تقدیر از داوران و برگزیدگان تجارب مدیران شهری، کارگاه های تخصصی در حوزه های منابع انسانی، مدیریت بحران، خدمات شهری و محیط زیست، برنامه ریزی و توسعه شهری، مالی و اقتصاد شهری، حمل و نقل ترافیک و فنی و عمران آغاز بکار نمودند.
در این جشنواره مهندس علی اصغر طاهری شهردار ناحیه١ منطقه١١ با ارائه دو طرح با موضوع های ۱.طراحی فرآیند جهت تسریع در تعیین وضعیت و رسیدگی به ساختمان های نا ایمن و ۲.بهینه سازی تجهیزات خودروهای واترجت در راستای صرفه جویی در مصرف آب و ایمنی حین کار شرکت کرد و جزو برترین های تهران معرفی گردید.
تهران رسانه ضمن تبریک به مدیران خلاق، این موفقیت را به شهردار ناحیه 1 منطقه 11 تبریک می گوید.




نظر شما


نظرات

مرادی

جناب طاهری تبریک میگم، آرزوی موفقیت های بیشتر


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

تهران رسانه | محوطه ساختمان بلدیه قرار است میزبان اولین دوره مسابقات «قهرمان‌شهر اصناف پایتخت» آن هم در رشته گل‌کوچک باشد.

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

تهران رسانه | بیش از دو میلیون موتورسوار در شهر تهران تردد می کنند و وقتی چراغ سبز می‌شود رژه بزرگ موتورسواران شکل می‌گیرد.

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

تهران رسانه | ۱۷۰ خودروی تاکسی آیون در جنگ آسیب دیده و باید جبران خسارت شود و ۲۰۰ دستگاه دیگر باقی مانده که در مسیر تعیین تکلیف است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت