نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

در جشنواره مدیران شهرداری؛

تقدیر از شهردار ناحیه 1 منطقه 11 شهرداری تهران

در نخستین جشنواره تجارب مدیران شهرداری تهران از مهندس علی اصغر طاهری شهردار ناحیه١ منطقه١١ تقدیر شد.

تقدیر از شهردار ناحیه 1 منطقه 11 شهرداری تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ نخستین جشنواره تجارب مدیران شهرداری تهران با شعار "راهی به سوی آینده در شهری برای همه" 29 بهمن ماه در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.
در افتتاحیه این جشنواره که با حضور ابراهیم شیخ معاون شهردار تهران، سید حسن رسولی خزانه دار و نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران و شهرداران مناطق ۲۲ گانه و مدیران ارشد شهری برگزار گردید، ضمن تقدیر از داوران و برگزیدگان تجارب مدیران شهری، کارگاه های تخصصی در حوزه های منابع انسانی، مدیریت بحران، خدمات شهری و محیط زیست، برنامه ریزی و توسعه شهری، مالی و اقتصاد شهری، حمل و نقل ترافیک و فنی و عمران آغاز بکار نمودند.
در این جشنواره مهندس علی اصغر طاهری شهردار ناحیه١ منطقه١١ با ارائه دو طرح با موضوع های ۱.طراحی فرآیند جهت تسریع در تعیین وضعیت و رسیدگی به ساختمان های نا ایمن و ۲.بهینه سازی تجهیزات خودروهای واترجت در راستای صرفه جویی در مصرف آب و ایمنی حین کار شرکت کرد و جزو برترین های تهران معرفی گردید.
تهران رسانه ضمن تبریک به مدیران خلاق، این موفقیت را به شهردار ناحیه 1 منطقه 11 تبریک می گوید.




نظر شما


نظرات

مرادی

جناب طاهری تبریک میگم، آرزوی موفقیت های بیشتر


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت