طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

شنبه 1404/08/10

خانچرلی خبر داد؛

کشف 3 تن مواد مخدر در شهرستان شهریار

مأموران مبارزه با موادمخدر غرب استان تهران در عملیاتی 3 تن مواد مخدر را کشف کردند.

کشف 3 تن مواد مخدر در شهرستان شهریار

به گزارش تهران رسانه ؛ سردار محسن خانچرلی امروز با اعلام این خبر اظهار داشت: مأموران مبارزه با موادمخدر غرب استان تهران از طریق گزارش‌های منابع اطلاعاتی مطلع شدند که قاچاقچیان قصد جاسازی مقدار زیادی موادمخدر در داخل بونکر یک دستگاه تریلر برای انتقال آن به غرب استان تهران را دارند.

وی بیان کرد: با شناسایی و توقف این خودرو توسط مأموران در محور «رباط کریم- شهریار» و بازرسی از آن یک تن و 31 کیلوگرم تریاک کشف و 2 نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران همچنین با اشاره به دستگیری 2 قاچاقچی در عملیاتی دیگر ادامه داد: در بازرسی مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر از باغی در شهرستان شهریار که سوداگران مرگ در آنجا مخفی شده بودند، 236 بسته تریاک به وزن 2 تن کشف و 2 خودرو نیز توقیف شد.

خانچرلی در پایان خاطرنشان کرد: در این عملیات‌ها 4 قاچاقچی موادمخدر دستگیر شده به همراه مواد مکشوفه به مرجع قضایی تحویل داده شدند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت