فعالیت ۲ هزار هیأت مذهبی در استان تهران

تلاش برخی افراد برای ایجاد التهاب در بازار استان تهران

دورکاری کارکنان دستگاه های اجرایی در استان تهران

تقویت شبکه فروش فروشگاه های زنجیره ای دراستان تهران

دوشنبه 1404/04/16

در نگارخانه سرو؛

برپایی نمایشگاه سرامیک «ققنوسِ شمعدانی»

نمایشگاه سرامیک "ققنوسِ شمعدانی" آثار هنرمند مریم دهقانی، در نگارخانه فرهنگسرای سرو برپا می شود.

برپایی نمایشگاه سرامیک «ققنوسِ شمعدانی»

به گزارش تهران رسانه ؛ این نمایشگاه با هدف معرفی آثار هنری این هنرمند با 100 اثر سرامیکی شامل گلدان، بشقاب های تزئینی و کاربردی با تزیینات و نقوش گیاهی و سنتی و ست هفت سین، به مدت یک هفته از ساعت 10تا 19در معرض نمایش علاقه مندان قرار می گیرد.

مریم دهقانی متولد دی ماه ۱۳۵۹ کاردانی نقاشی و دستیار آموزش در فرهنگسرای سرو است، بیش از ۱۸ سال در فرهنگسراها و مراکز سازمان فرهنگی هنری (به صورت قراردادی و مدرس) سابقه فعالیت ایشان می باشد، برگزاری اولین نمایشگاه انفرادی مدادرنگی و کارت پستالهای دست ساز سال ۷۹، دومین نمایشگاه انفرادی کاریکاتور سال ۸۱، سومین نمایشگاه انفرادی رنگ و روغن سال ۸۳، اولین نمایشگاه گروهی نگارگری و تذهیب اردیبهشت ۹۲، دومین نمایشگاه گروهی نقاشی ایرانی تیر۹۲، نویسنده، شاعر و تصویر گر کتاب شعر سپید "تاوان مهربانی" ‏انتشارسال ۹۵ ، طراحی و اجرای اولین تندیس جشنواره خلاقیت کودکان و نوجوانان در سال ۱۳۸۰، طراحی و اجرای دکوراسیون هنری برنامه های دفاع مقدس و برگزاری چندین جشنواره از برنامه های سازمان فرهنگی هنری چون جشنواره گیاهان دارویی، گلاب گیری و مدرس هنرهای کودک و نوجوان از جمله فعالیت های مریم دهقانی است و هم اکنون نمایشگاه انفرادی خود را در نگارخانه سرو باعنوان ققنوسِ شمعدانی برگزار می کند.

علاقه مندان برای بازدید از نمایشگاه می توانند تا 9 اسفندماه، ازساعت 10 تا 19 به فرهنگ سرای سرو واقع در خیابان ولیعصر(عج)، بالاتر از پارک ساعی، کوی ساعی دوم مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره گویای 88881879 تماس بگیرند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف ۲۰۰ میلیارد تنباکوی قاچاق در تهران

کشف ۲۰۰ میلیارد تنباکوی قاچاق در تهران

تهران رسانه | ۱۰۰ تن تنباکوی قاچاق به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در تهران کشف شد.

روایت ۱۲ روز عملیات نجات در تهران

روایت ۱۲ روز عملیات نجات در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهر تهران روایت ۱۲ روز عملیات نجات در پایتخت را تشریح کرد.

لزوم کاهش پسماندهای پلاستیکی در تهران

لزوم کاهش پسماندهای پلاستیکی در تهران

تهران رسانه | تهران به‌عنوان یکی از پرجمعیت‌ترین شهرها، روزانه با حجم بالایی از تولید پسماند مواجه است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت