رعایت الگوی مصرف برق در استان تهران

پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

دوشنبه 1405/05/05

سروری خبر داد؛

فعالیت ۲۱ هزار خادم‌یار رضوی در استان تهران

۲۱ هزار خادم‌یار در تهران فعال هستند که این افراد زمانی می‌توانند خدماتشان را در حرم امام رضا(ع) عرضه کنند که خدماتشان در تهران تحقق پیدا کند.

فعالیت ۲۱ هزار خادم‌یار رضوی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ پرویز سروری صبح امروز در مراسم افتتاحیه دفتر آستان قدس رضوی در منطقه یک تهران با اشاره به تغییر رویکرد در آستان قدس رضوی اظهار داشت: باید در همه کشور امکان انوار قدسی رضوی و خدمات مترتب بر آن فراهم می‌شد به همین سبب دفاتر نمایندگی آستان قدس در استان‌ها و به تبع آن دفاتر شهرستان‌ها نیز افتتاح شد.

وی با اشاره به ضرورت اجرایی شدن مطالبات مقام معظم رهبری بیان کرد: در زمینه تغییر رویکردها نگاه به خادم‌یاری و خادمین امام رضا(ع) تغییر کرد یعنی اگر در گذشته برای خادم شدن مسیر دشواری طی می‌شد اکنون زمینه‌ای فراهم شده که روند تحقق این موضوع بسیار تسهیل شده است.

سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در تهران افزود: امام رضا(ع) محصور در حرم نیست بلکه حریمش در عالم امکان است و کانون فیض رضوی باید با سازوکاری به همه دلدادگان نورافشانی می‌کرد به همین دلیل این نگاه به وجود آمد که افراد بتوانند در محل سکونت خود خدماتی را به محرومان ارائه کنند تا زمینه خدمت در حرم امام رضا(ع) فراهم شود.

سروری با اشاره به حضور 21 هزار خادم‌یار تهرانی عنوان کرد: این افراد زمانی می‌توانند خدمات خود را در حرم امام رضا(ع) عرضه کنند که خدماتشان در تهران تحقق پیدا کند که تاکنون 2 میلیارد و 400 میلیون توسط مردم تسهیلات قرض‌الحسنه ارائه شده و 16 هزار نفر از کسانی که به علت فقر مالی قادر به سفر به مشهد نبودند به کمک خیرین به مشهد مقدس اعزام شدند.

وی ادامه داد: 350 جهیزیه در عرض 2 ماه به محرومان ارائه شده و 15 هزار سبد کالا در اختیار محرومان قرار گرفت، همچنین 10 واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد واگذار شده و 29 هزار غذای گرم نیز در تهران به مردم نیازمند ارائه شد تا هر کس متناسب با توان خود به محرومان کمک کند.

سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در تهران در پایان با اشاره به اینکه فرهنگ تعاون اجتماعی، همکاری و همدلی که به واسطه وجود امام رضا(ع) ایجاد شده فرصت مناسبی است تا این خدمت را به منصه ظهور برسانیم خاطرنشان کرد: 40 رده در استان تهران وجود دارد که هر منطقه تهران به عنوان یک رده ثبت شده و در همه شهرستان‌های استان تهران این دفاتر ساماندهی شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه تهران

تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه تهران

تهران رسانه | همایش تجلیل ازمدیران ومرشدان زورخانه‌های شهر تهران باهدف پاسداشت فرهنگ پهلوانی وتقویت زیرساخت‌های ورزش زورخانه‌ای برگزار شد.

افتتاح فاز دوم رود دره فرحزاد

افتتاح فاز دوم رود دره فرحزاد

تهران رسانه | به‌زودی ۷۱ هزار هکتار فضای سبز در قالب فاز دوم روددره فرحزاد افتتاح می‌شود.

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت