آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

طاهری خبر داد؛

بازپس گیری 232 هکتار اراضی ملی در شهرستان ورامین

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران از بازپس گیری 232 هکتار از اراضی ملی واقع در بخش جواد آباد شهرستان ورامین خبرداد.

بازپس گیری 232 هکتار اراضی ملی در شهرستان ورامین

به گزارش تهران رسانه ؛ مهندس احمد طاهری با اعلام این خبر افزود: با پیگیری های به عمل آمده و حسب دستور مقام قضائی و با حضور عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی این اراضی از ید متصرفین خارج و به دولت بازگردانده شد.

وی در ادامه اظهار داشت: برای جبران خسارات وارده به این اراضی دادخواست حقوقی نیز به مراجع قضائی ارائه شده است.

مهندس طاهری با بیان اینکه حفاظت از عرصه های منابع طبیعی از اولویت های اول ما در مجموعه منابع طبیعی است تأکید کرد: در این خصوص بدون اغماض با سودجویان و متعرضین به اراضی ملی که جزو انفال و بیت المال محسوب می شود بر خورد جدی و قانونی صورت می گیرد.

این مسئول منابع طبیعی استان تهران از عموم مردم درخواست کرد: همکاری و مشارکت خود را همچون گذشته با منابع طبیعی ادامه داده و در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف به این اراضی مراتب را فوراً از طریق شماره تلفن 1504 به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت