شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

پنج شنبه 1405/07/30

با دستور فرماندار؛

بلند مرتبه سازی در شمیرانات ممنوع می شود

فرماندار شمیرانات در ابلاغیه ای به بخشداران اجازه بلندمرتبه سازی را در بخش های شمیرانات سلب کرده است.

بلند مرتبه سازی در شمیرانات ممنوع می شود

به گزارش تهران رسانه ؛ شهردار لواسان اعلام کرد: حکم تخریب ملک ویلایی غیرمجاز دختر یکی از وزیران سابق صادر، قطعی و هفته آینده اجرا خواهد شد.

علی حیدریان شامگاه چهارشنبه در برنامه ای تلویزیونی ضمن تاکید بر اینکه کمیسیون ماده 100 تنها حکم جریمه صادر نمی کند با اشاره به ویلای خبرساز فرزند یکی از مسئولان دولتی سابق توضیح داد: کارشناس رسمی دادگستری از ملک مذکور بازدید و طرح اجرایی ارائه کرده است که طبق آن اوایل هفته آینده حکم تخریب را اجرا خواهیم کرد.
وی در خصوص یکی دیگر از ویلاهای پر حاشیه این شهر منتسب به یکی از اطرافیان خانم نماینده مجلس شورای اسلامی است اظهارداشت: این ملک در کمیسیون ماده 100 حکم جریمه گرفته و آن را نیز پرداخت کرده است، لذا ویلای مذکور تخریب نمی شود.
این مقام مسئول در پایان یادآورشد: شهرداری در کمیسیون ماده 100 تنها تکمیل کننده پرونده و دبیر است و صاحب رای نیست.
حیدریان ضمن بیان اینکه قانونگذار برای مالکان حق اعتراض قائل شده افزود: پرونده مالکان متخلف پس از اعتراض به رای کمیسیون ماده 100 به کمیسیون تجدیدنظر و پس از اعتراض به حکم این کمیسیون نیز به دیوان عدالت اداری ارجاع می شود.
به گزارش ایرنا فرماندار شمیرانات نیز در این برنامه گفت: ۹۰۰ پرونده ساخت و ساز غیرمجاز در شهرستان تشکیل شده و امسال افزون بر ۵۰۰ تخریب داشته ایم.
سیاوش شهریور اظهارداشت: در ابلاغیه ای به بخشداران اجازه بلندمرتبه سازی را در بخش های شمیرانات سلب کرده ام.
این مقام مسئول ضمن بیان اینکه مجوزهای هتل در حال ساخت فشم در سال های قبل از فعالیت دولت تدبیر و امید صادر شده تاکید کرد: سه طبقه از هتل در حال ساخت در محدوده فشم و در حریم رودخانه باید تخریب شود که در حال انجام مقدمات آن هستیم.
لواسان یکی از شهرهای خوش آب و هوای شهرستان شمیرانات و در 15 کیلومتری شمال شرقی تهران واقع شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت