احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

پلیس رسانه؛

مدلینگ شیطان پرستی در شمال تهران

پلیس نظارت بر اماکن عمومی فاتب، مکان مدلینگ شیطان پرستی در شمال تهران را پلمپ کرد.

مدلینگ شیطان پرستی در شمال تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سردار حسین رحیمی اظهار داشت: ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با اطلاع از برگزاری مزون لباس های خارجی با استفاده از مدلینگ های آقا و خانم در منطقه لواسانات این مکان را پلمپ کردند.

وی ادامه داد: بلافاصله ماموران پلیس به محل برگزاری این نمایشگاه لباس در مجتمع اسکای سنتر منطقه لواسانات تهران مراجعه و برابر وظیفه قانونی از ادامه فعالیت این نمایشگاه جلوگیری کردند.

رئیس پلیس تهران بزرگ در پایان گفت: در ادامه و طی هماهنگی با دستگاه قضا تالار محل برگزاری این نمایشگاه غیرقانونی لباس نیز تعطیل و پلمپ شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت