احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

جمعه 1404/02/12

با حکم جوادی یگانه؛

سرپرست جدید برج میلاد تهران منصوب شد

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران سرپرست جدید برج میلاد را منصوب کرد.

سرپرست جدید برج میلاد تهران منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ محمدرضا جوادی یگانه در حکم سرپرست جدید برج میلاد خطاب به امیرآریا زند تاکید کرده است که در راستای تحقق شعار «تهران شهری برای همه» و همچنین با بهره گیری از توانمندی و ظرفیت های موجود آن مجموعه، و نیروهای متخصص و متعهد شهرداری تهران، موجبات خدمت رسانی مفید و موثر را فراهم آورید.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این حکم با اشاره به با توجه به اهمیت برج میلاد به عنوان نماد شهر تهران، خاطرنشان کرده است: انتظار می رود ضمن تعامل با اعضای هیئت مدیره و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در جهت توسعه و رونق فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و گردشگری در چارچوب مقررات و اسناد فرادستی با رعایت حقوق مردم اهتمام ورزید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت