پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

با حکم جوادی یگانه؛

سرپرست جدید برج میلاد تهران منصوب شد

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران سرپرست جدید برج میلاد را منصوب کرد.

سرپرست جدید برج میلاد تهران منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ محمدرضا جوادی یگانه در حکم سرپرست جدید برج میلاد خطاب به امیرآریا زند تاکید کرده است که در راستای تحقق شعار «تهران شهری برای همه» و همچنین با بهره گیری از توانمندی و ظرفیت های موجود آن مجموعه، و نیروهای متخصص و متعهد شهرداری تهران، موجبات خدمت رسانی مفید و موثر را فراهم آورید.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این حکم با اشاره به با توجه به اهمیت برج میلاد به عنوان نماد شهر تهران، خاطرنشان کرده است: انتظار می رود ضمن تعامل با اعضای هیئت مدیره و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در جهت توسعه و رونق فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و گردشگری در چارچوب مقررات و اسناد فرادستی با رعایت حقوق مردم اهتمام ورزید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت