سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

طاهری خبر داد؛

افزایش سرانه فضای سبز شهرستان های استان تهران

سرانه فضای سبز شهرستان های استان تهران در حال حاضر به طور میانگین 10 متر مربع است که باید با برنامه ریزی و توسعه کاشت درخت این رقم به 15 متر مربع افزایش یابد.

افزایش سرانه فضای سبز شهرستان های استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ احمد طاهری روز یکشنبه در آئین درختکاری در شهرستان قرچک گفت: تمامی اراضی ملی و موات می تواند با برنامه ریزی و هماهنگی مسئولان قضایی به فضای سبز و بوستان تبدیل شود و اداره کل منابع طبیعی در این زمینه امور را تسهیل می کند.
وی تصریح کرد: سند منابع ملی بر اساس قانون و مقررات به نام دولت جمهوری اسلامی ثبت شده و امکان واگذاری اسناد وجود ندارد ولی می توان بهره برداری این اراضی را در قالب پارک به نهادهای دیگر واگذار کرد.
طاهری اظهار داشت: شهرستان 350 هزار نفری قرچک تنها از یک پارک برخوردار است و محدودیت های سرزمینی باعث شده تا توسعه فضای سبز با مشکل مواجه شود، این شهرستان کمترین میزان فضای ملی در استان تهران در اختیار دارد.
وی با اشاره به این که 25 درصد از اراضی شهرک صنعتی باید به فضای سبز تبدیل شود اظهار داشت: شهرک صنعتی قرچک به 22 هکتار فضای سبز نیاز دارد که در صورت تأمین نشدن باید به کاشت درخت در آن اقدام کرد.

**20 هزار اصله نهال در نهضت درختکاری قرچک کاشته می‌شود
شهردار قرچک نیز در این مراسم گفت: به مناسبت هفته درختکاری و در طرح نهضت درختکاری 20 هزار اصله نهال در شهر قرچک کاشته می‌شود.
محسن خرمی شریف افزود : هدف از کاشت و توزیع نهال در بین مردم، فرهنگ سازی احیاء منابع طبیعی و توسعه فضای سبزاست و در این زمینه مدیریت شهری قرچک تمام تلاش خود را در راستای حفظ، صیانت و افزایش فضای سبز انجام می دهد.
وی تصریح کرد: توسعه فضای سبز قرچک با کاشت درخت های سازگار به اقلیم شهرستان همراه می شود تا در صورت تنش های آبی و دمایی کمترین خسارت به فضای سبز وارد شود.
قرچک با 270 هزار نفر جمعیت در 30 کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت