احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

کلانتری اظهار کرد؛

شهرداری تهران حق ندارد زباله‌ها را دپو کند

شهرداری تهران حق ندارد که زمین ارزان خریداری کند و زباله‌ها را در آنجا دپو کند، حق مردم است که هوای پاک را تنفس کنند.

شهرداری تهران حق ندارد زباله‌ها را دپو کند

به گزارش تهران رسانه ؛ عیسی کلانتری صبح سه شنبه با حضور در شهرستان اسلامشهر و جلسه مشترک با انوشیروان محسنی بندپی و مسعود مرسلپور، فرماندار اسلامشهر طی سخنانی اظهار داشت: دستور اکید داریم تا پایان دولت دوازدهم بوی نامطبوع مسیر فرودگاه تا حرم امام (ره) را رفع کنیم.

کلانتری افزود: مردم مالیات می‌دهند و در قبال پرداخت مالیات باید به عنوان دولت به آنها سرویس بدهیم و حق نداریم با این استدلال که چون کارخانه‌ای ایجاد اشتغال کرده مردم هم باید بوی متعفن متصاعد از این کارخانه‌ها در این مسیر را تحمل کنند و جز حقوق شهروندی مردم است که این بوی نامطبوع رفع شود.

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در ادامه بیان داشت: شهرداری تهران حق ندارد که زمین ارزان خریداری کند و زباله‌ها را در آنجا دپو کند و آراد کوه را تأسیس کند و حق مردم است که هوای پاک را تنفس کنند و این مطالبه مقام معظم رهبری و رئیس جمهور از ماست.

وی گفت: شرکت آب و فاضلاب باید پیرو مطالبه مردم و رهبری فاضلاب‌ها را مدیریت کند، ما فاضلاب را اگر رها کنیم، خلافکار هستیم، فاضلاب آسایش صدها هزار نفر را سلب می‌کند و این جرم بزرگ‌تری است، تا اینکه به عنوان مثل دزدی از جیب ما ۱۰۰ هزار تومان سرقت کند.

کلانتری با بیان اینکه نباید زندگی را برای مردم غیرقابل تحمل کرد، افزود: مردم در حال تحمل گرانی هستند، اما یک سری مطالبات زیست محیطی مانند هوای پاک، آب پاک، صدای کم‌تر و آلودگی کم‌تر است، که باید برای مردم فراهم شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت