شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

محسنی بندپی خبر داد؛

افزایش سهمیه گوشت مرغ گرم در استان تهران

بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان تهران، سهمیه گوشت مرغ گرم و منجمد در این استان افزایش می یابد.

افزایش سهمیه گوشت مرغ گرم در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ انوشیروان محسنی بندپی شامگاه سه شنبه در جلسه ویژه کارگروه تنظیم بازار استان با موضوع وضعیت افزایش قیمت گوشت مرغ تاکید کرد: مقرر شده روزانه ٨٠٠ تن مرغ گرم (٦٠٠ تن از سایر استان ها و ٢٠٠ تن از اداره کل پشتیبانی امور دام) و همچنین ٥٠٠ تن مرغ منجمد در شبکه توزیع میادین شهر از محور میدان بهمن توزیع شود.
وی افزود: همچنین بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار استان، اتحادیه صنوف مرغ و ماهی برای توزیع مرغ وارد عمل و ٢٠٠ تن از طریق خودروهای یخچال دار و ١٠٠ تن از طریق فروشگاه های زنجیره ای توزیع می شود.
به گفته استاندار تهران همچنین با ورود مرغ منجمد با قیمت هر کیلو ١٠ هزار و ٥٠٠ تومان نیاز بازار تأمین خواهد شد و با عرضه آن قیمت مرغ کاهش می یابد تا نگرانی به وجود آمده در بازار نیز مرتفع شود.
وی یادآور شد: همچنین برای توزیع گوشت قرمز از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت برای خانوار کم درآمد از طریق فروشگاه های معتبر و زنجیره ای برای ١٣ میلیون خانوار در کل کشور پیش بینی شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران در روزهای اخیر و همزمان با نزدیک شدن به ایام پایانی سال شاهد افزایش قیمت گوشت مرغ گرم در بازار هستیم تا جایی که قیمت هر کیلو گوشت مرغ طی روز گذشته حتی به مرز ١٧ هزار تومان نیز رسید.
جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران شب گذشته به منظور برنامه ریزی برای این منظور برگزار شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت