کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تعزیرات در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

هاشمی اظهار کرد؛

مردم با انتخاب خود به ما مشروعیت داده اند

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در سخنی تحسین برانگیز گفت؛ ما مشروعیت را از انتخابات به دست می آوریم اما اگر‌کارآمدی نداشته باشیم مشروعیت از دست می رود.

مردم با انتخاب خود به ما مشروعیت داده اند

به گزارش تهران رسانه ؛ محسن هاشمی روز شنبه در آیین بهره برداری از 7،5 کیلومتر از خط 7 مترو با تاکید بر اینکه باید ریال به ریال پول را با اولویت خرج کرد اظهارداشت: در این پروژه هر هواکش 10 میلیارد تومان و تجهیز آن نیز 10 میلیارد تومان هزینه دارد بنابراین با 40 میلیارد تومان می‌توانستیم هواکش های این محدوده را راه اندازی کنیم تا سوء تفاهم ها نیز پیش نیاید.
وی با تاکید بر اینکه باید این موضوع را در اولویت 'ویژه ' قرار دهیم ادامه داد: حتی اگر نیاز شد ما (اعضای شورای شهر) هم می توانیم بیاییم و (برای نصب هواکش های میان تونلی) کمک کنیم.
هاشمی با بیان اینکه فناوری هوارسان (برای سامانه هواکش) بومی است خاطرنشان کرد: تا زمان راه اندازی هواکش های میان تونلی مراقب باشیم اتفاقی رخ ندهد و با توجه به اینکه پیش از این و در زمان افتتاح این خط صحبت هایی در زمینه ایمنی آن شد باید برای گرفتن ظرفیت، خطوط مترو با امکانات راه اندازی شود.
وی افزود: لازمه 22 کیلومتر خط مترو با 22 ایستگاه ساخت پایانه و پست برق فشار قوی است.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: از خطی که 6 هزار میلیارد تومان هزینه دارد باید برای انجام بیش از یک میلیون سفر استفاده کرد.
به گفته وی ما مشروعیت را از انتخابات به دست می آوریم اما اگر‌کارآمدی نداشته باشیم مشروعیت از دست می رود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

تهران رسانه | محوطه ساختمان بلدیه قرار است میزبان اولین دوره مسابقات «قهرمان‌شهر اصناف پایتخت» آن هم در رشته گل‌کوچک باشد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت