آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

نماینده مجلس اظهار کرد؛

فعالیت ۸۶۰۰ واحد صنعتی و صنفی در پردیس

عضو ارشد حزب اعتماد ملی گفت: افزایش تعطیلی کار‌گاه‌های صنعتی و به تبع آن بیکاری کارگران در منطقه صنعتی پردیس زنگ خطری جدی است.

فعالیت ۸۶۰۰ واحد صنعتی و صنفی در پردیس

به گزارش تهران رسانه ؛ الیاس حضرتی نماینده مردم تهران در مجلس گفت‌: آنچه برای من در ملاقات‌ها بخصوص شهرهای حاشیه تهران اهمیت دارد شنیدن مشکلات اقتصادی و روزمره مردم است که این روزها با آن دست به گریبانند که متاسفانه کاری از دست ما بر نمی‌آید.

عضو ارشد حزب اعتماد ملی در ادامه گفت: بیشترین مشکل مردم عدم اشتغال ،بیکاری و نداشتن مسکن است. در صورتی که ما نمایندگان کارهای اجرایی ربطی به ما ندارد، وظیفه ما قانونگذاری است.

حضرتی در پاسخ به سوال ایلنا که عمده مشکلات مراجعین در خانه ملت شهرستان پردیس چیست، گفت: مشکل عمده مسکن مهر و آب هست و اخیرا صنعتگران این منطقه هم بدلیل رکود اقتصادی و مشکلات تولید مراجعه دارند و مشکل صنعتگر زنگ خطری برای جامعه محسوب می‌شود چون بسیاری از آنها مجبور به تعطیل کردن کارخانه و بیکار شدن تعداد زیادی کارگر شده اند.

وی با بیان اینکه ۸۶۰۰ واحد صنعتی و صنفی در پردیس وجود دارد گفت: با توجه به آمار بالای صنعتگران این منطقه باید چاره ای برای مشکلات تولید و بیکاری کارگران آنها اندیشید.

وی به مشکل نقل و انتقال فرهنگیان در پردیس نیز اشاره کرد و گفت: بسیاری از معلمانی که در این شهرستان تدریس می‌کنند از راه‌های خیلی دور هر روز مجبور به رفت و آمد به پردیس هستند ، آموزش پرورش باید نسبت به وضعیت فرهنگیان منطقه توجه بیشتری نشان دهد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت