طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

پلیس رسانه؛

کاهش جرایم در شهرستان بهارستان

فرمانده انتظامی بهارستان از کشف و ضبط ۲ تن چوب قاچاق در این منطقه خبر داد و گفت: جرایم این شهرستان نسبت به سال قبل ۶ درصد کاهش داشته است.

کاهش جرایم در شهرستان بهارستان

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ چنگیز خانی عصر شنبه در حاشیه بازدید از ایستگاه‌های سیار نوروزی نیروی انتظامی در شهرستان بهارستان اظهار داشت: با تلاش شبانه روزی نیروی انتظامی ۴ نفر از سارقان حرفه‌ای به دام نیروی انتظامی افتادند ومنجر به کشف ۶۳ فقره محتویات خودرو شد.

فرمانده انتظامی بهارستان همچنین با اشاره به توفیقات نیروی انتظامی در سال ۹۷ نیز گفت: خوشبختانه نیروی انتظامی شهرستان بهارستان در حوزه‌های مختلف توفیقات خوبی داشت بطوری که در اسفندماه سال ۹۷ نسبت به اسفند ۹۶ با اجرای طرح‌های امنیتی انتظامی و با دستگیری ۹۰ نفر سارق و کشف ۳۵۶ فقره سرقت شاهد کاهش ۶ درصدی جرایم نسبت به سال گذشته در شهرستان بهارستان بودیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت