پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

سیف خبر داد؛

حرکت اتوبوس گردشگری از تجریش تا برج میلاد

اتوبوس گردشگری از میدان تجریش حرکت می کند و با عبور از خیابان ولیعصر(عج) و بزرگراه مدرس به میدان های هفت تیر و فردوسی رفته و سپس به سمت میدان آزادی حرکت کرده و از برج آزادی به برج میلاد می رود.

حرکت اتوبوس گردشگری از تجریش تا برج میلاد

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران اعلام کرد: استقبال از تورهای گردشگری تهران در پنج روز نخست نوروز امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، 35 درصد افزایش داشت.
مهدی سیف افزود: امسال با سه طرح گردشگری میزبان شهروندان و مهمانان نوروزی هستیم و ثبت نام از طریق سایت ستاد گردشگری به آدرس visit.tehran.ir و شماره گیری کد #1398137 در حال انجام است.
وی با بیان اینکه روزانه در هشت مسیر مشخص تورهای مختلف برگزار می شود، گفت: برخی از تورهای گردشگری در 2 روز گذشته به دلیل بارندگی لغو اما تورهای اماکن سر بسته طبق برنامه ریزی قبلی برگزار شد.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت که تورهای تهرانگردی براساس استانداردهای سازمان میراث فرهنگی با تورلیدرهای حرفه ای، بیمه مسافر، پذیرایی، ایاب و ذهاب برگزار می شود و ورودی بازدید از اماکن این تورها تخفیفی 50 درصدی دارد.
وی افزود: همچنین راهنمایان ستاد گردشگری تهران در قالب طرح «پرسه در شهر» در 18 نقطه پایتخت حضور دارند و به صورت رایگان به راهنمایی گردشگران نوروزی می پردازند.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران با بیان اینکه طرح پرسه در شهر مورد استقبال گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفته است، گفت: این راهنمایان به زبان های عربی، انگلیسی و فرانسه تسلط کامل دارند و اطلاعات مفیدی را در اختیار گردشگران و توریست ها قرار می دهند.
سیف اتوبوس گردشگری را از دیگر طرح های نوروزی گردشگری عنوان کرد و گفت: چنانچه گردشگران‌ امکان پیاده روی در شهر را ندارند به آنها پیشنهاد می دهیم از اتوبوس گردشگری استفاده کنند.
به گفته وی، این اتوبوس از میدان تجریش حرکت می کند و با عبور از خیابان ولیعصر(عج) و بزرگراه مدرس به میدان های هفت تیر و فردوسی می رود و سپس به سمت میدان آزادی حرکت کرده و از برج آزادی به برج میلاد می رود.
وی افزود: این اتوبوس در 12 ایستگاه توقف دارد و در این سفر شهری راهنمای‌گردشگری شهروندان را همراهی می کند.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران خاطرنشان کرد: شهروندان و گردشگران می توانند از طریق تماس با سامانه 137 از ساعت 8 تا 18 در خصوص اماکن گردشگری تهران مشاوره رایگان دریافت کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت