احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

اصناف رسانه؛

فعالیت ۱۰ هزار واحد صنفی پوشاک در تهران

هم اکنون ۱۰ هزار واحد صنفی پوشاک در تهران مشغول به فعالیت هستند و پیراهن های تولیدی در داخل به کشور‌های حوزه خلیج فارس و عراق صادر می‌شود.

فعالیت ۱۰ هزار واحد صنفی پوشاک در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مجتبی درودیان رئیس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان در گفت وگو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بازار پوشاک گفت: کمبود مواد اولیه یکی از چالش‌های اصلی در تولید پوشاک است.

وی با اشاره به اینکه افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی را در ابتدای سال ۹۷ در این صنف شاهد بوده ایم تصریح کرد: دلیل این امر را می‌توان کمبود مواد اولیه پوشاک عنوان کرد.

درودیان در خصوص پیش بینی بازار پوشاک در سال ۹۸ گفت: اگر تهیه مواد اولیه در بازار پیراهن و پوشاک همانند سال ۹۷ باشد، وضع بازار بدتر ازگذشته خواهد بود، اما اگر تهیه مواد اولیه بهبود یابد بطور قطع قیمت‌ها کاهش می‌یابد.

رئیس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان با بیان اینکه تحریم‌ها تاثیری بر بازار پوشاک ندارند اظهار کرد: کمک دولت در تهیه مواد اولیه این صنف، جزء اولویت‌های مهم در مقابله با تحریم های این بخش است.

درودیان یاد آوری کرد: هم اکنون ۱۰ هزار واحد صنفی در تهران مشغول به فعالیت هستند و پیراهن های تولیدی در داخل به کشور‌های حوزه خلیج فارس و عراق صادر می‌شود.

وی در ادامه تهیه نخ دوخت را یکی از مشکلات در این صنف دانست و گفت: امیدواریم که در سال جدید تدابیر مناسبی در جهت بهبود این موضوع صورت گیرد.

به گفته رئیس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان، حضور بازرسان اتحادیه، اتاق اصناف و تعزیرات برای نظارت بر عملکرد غرفه داران از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده برای بهبود وضعیت بازار پوشاک است.

درودیان ابراز امیدواری کرد که در سال ۹۸ همکاری مسئولان ذیربط می‌تواند در بهبود و توسعه این صنف تاثیرگذار باشد چرا که اگر این همکاری‌ها بخصوص در حوزه وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت پذیرد بطور قطع کمبود‌های این صنف، مرتفع خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت