پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

اطلاعیه منتشر شد؛

اسکان مسافران در بقاع متبرکه استان تهران

در پی بارش شدید برف و باران و احتمال در راه ماندن برخی مسافرین و زائران در محورهای مواصلاتی، خادمان بقاع متبرکه استان تهران آمادگی اسکان و امداد رسانی و خدمت رسانی به مسافران را دارند.

اسکان مسافران در بقاع متبرکه استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه استان تهران همچون سال های گذشته در ایام نوروز پذیرای مسافران نوروزی و زائران بوده و در قالب طرح نوروزی آرامش بهاری به ملت شریف خدمت رسانی می کنند.
بر اساس این اطلاعیه، در پی بارش شدید برف و باران و احتمال در راه ماندن برخی مسافرین و زائران در محورهای مواصلاتی خادمان این بقاع متبرکه آمادگی اسکان و امداد رسانی و خدمت رسانی به مسافران را دارند و استفاده از همه ظرفیت های بقاع متبرکه استان تهران در راستای ارایه خدمات شایسته به مردم در این روزها به مدیران بقاع متبرکه و اعضای هیات امنا امامزادگان ابلاغ شده است.
بر همین اساس تمامی امامزادگان و بقاع متبرکه مجری طرح آرامش بهاری براساس دستورالعمل صادره موظف به پذیرش و اسکان مسافران و در راه ماندگان بوده و بر اساس دستور جدید به دیگر بقاع متبرکه، آنان نیز باید به مسافران نوروزی که به دلیل وضعیت جوی خاص ایجاد شده و دچار مشکل شده اند پذیرای مسافران و کسانی که به دلیل برف و باران و سیل امکان ادامه سفر را ندارند باشند و اماکن مذهبی و در بقاع متبرکه بین راهی این استان به صورت موقت اسکان داشته تا خطرات احتمالی برطرف شود.
مسافران و زائران می توانند تا پایان تعطیلات نوروزی و متعادل شدن و ضعیت جوی از امکانات کلیه امامزادگان و بقاع استان تهران استفاده کرده و ضمن بهره مندی از فضای معنوی و نورانی امامزادگان از خدمات ایجاد شده توسط اداره اوقاف استان تهران استفاده کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت