انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

امام جمعه لواسانات؛

آمریکا منشاء بدترین تروریست ها است

امام جمعه لواسانات در واکنش به تروریستی خواندن سپاه پاسداران از سوی آمریکا در صفحه توئیتر خود نوشت: آمریکا منشاء بدترین تروریست هاست و ما به دشمنی با آمریکا افتخار می کنیم.

آمریکا منشاء بدترین تروریست ها است

به گزارش تهران رسانه ؛ حجت الاسلام والمسلمین سید سعید لواسانی دراین پیام نوشته است: سپاه انقلابی نیست؛ لابد رژیم صهیونیستی و دولت سعودی انقلابی هستند و ترامپ هم راس انقلابیون است.
وی در ادامه آورده است: آمریکا از دست سپاه و سپاه قدس عصبانی باشد و از این عصبانیت بمیرد.
حجت الاسلام لواسانی می افزاید: خدمات برجسته ای که از سوی نیروهای مسلح یعنی ارتش، سپاه پاسداران، نیروهای جهادی، ناجا، کمیتۀ امداد و هلال احمر ارائه می‌شود، همان چیزی است که دشمن چشم دیدن آنها را ندارد.
وی یادآور شد: اینکه آمریکا چنان مستأصل و ناامید شده که سپاه را تروریستی می خواند، یعنی سپاه کارش را در پاسداری از انقلاب اسلامی به ویژه سپاه قدس که خاری ست در چشمان استکبار، درست انجام داده است.
به گزارش ایرنا، ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده در هفته جار،ی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عنوان یکی از سازمان های تروریستی اعلام کرده که این اقدام واکنش های بسیاری را به همراه داشت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت