نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

امام جمعه شهر ری؛

موضع آمریکا در برابر سپاه نشان از عمق دشمنی این کشور دارد

امام جمعه شهرری گفت: تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان از عمق اقدام خصمانه و حماقت ترامپ و دولت آمریکا با این نهاد مردمی و ملت ایران دارد.

موضع آمریکا در برابر سپاه نشان از عمق دشمنی این کشور دارد

به گزارش تهران رسانه ؛ حجت السلام سید علی شاهچراغی درخطبه های نماز جمعه این هفته شهرری در حرم عبدالعظیم (ع) با اشاره به ضرباتی که دولت آمریکا از سپاه پاسداران خورده است، اظهار داشت: دولت آمریکا با هفت تریلیون هزینه در منطقه ابتدا به جداسازی کردستان عراق و سپس تجزیه دولت رسمی سوریه پرداخت که در نهایت شکست خورد.
وی تصریح کرد: دولت آمریکا برای مقابله با این شکست ابتدا سفارتش را از تلاویو به قدس منتقل کرد و در ادامه بلندی ها جولان را به اسرائیل بخشید و در ادامه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تروریست خواند.
حجت الاسلام شاهچراغی ادامه داد: تمامی این سناریوهای آمریکا با شکست مواجه شده است.
وی با اشاره به حضور سپاه در تمامی عرصه های نظامی و اقتصادی گفت: این نهاد مردمی و نظامی در حمایت از حریم ائمه، مقابله با تحریم ها و سازندگی کشور در صف اول قرار داشت و مردم هم همواره پشتیبان این رویکرد سپاه بودند.
خطیب جمعه شهرری اظهار داشت: هم اکنون مردم به همراه سپاهیان به کمک دولت آمده اند تا مشکلات کنونی کشور را برطرف کنند و این کمک ها باید تا آخرین لحظه ادامه داشته باشد.
ترامپ روز دوشنبه اعلام کرد دولتش، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عنوان سازمان تروریستی خارجی تعیین کرده است. به دنبال این اقدام خصمانه آمریکا، شورای عالی امنیت ملی ایران، در اقدامی متقابل، دولت آمریکا را حامی تروریسم و فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام را گروه تروریستی معرفی کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت