پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

ذوالفقاری خبر داد؛

پرداخت مشوق صادراتی به صادر کنندگان سیب درختی استان تهران

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از پرداخت مشوق صادراتی به صادر کنندگان سیب درختی در این استان خبر داد.

پرداخت مشوق صادراتی به صادر کنندگان سیب درختی استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ ذوالفقاری با اعلام این خبر افزود: در راستای اجرای سیاست‌های حمایتی وزارت جهاد کشاورزی "مشوق صادراتی" به صادر کنندگان سیب درختی استان پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: یارانه صادراتی صرفا به صادرکنندگانی پرداخت می‌شود که از ابتدای آبان ماه ۱۳۹۶ تا پایان سال اقدام به صادرات سیب درختی ازمبادی قانونی نموده و از سایر مشوق‌های صادراتی استفاده نکرده باشند تعلق میگیرد که در این راستا به ازای صادرات هر کیلو سیب درختی استان ۵۰۰۰ریال یارانه صادرات به صادرکنندگان پرداخت می‌شود.

ذوالفقاری افزود: از کلیه صادر کنندگان سیب درختی واجد شرایط استان دعوت می‌شود با مراجعه به سامانه مشوق‌های صادراتی وزارت جهاد کشاورزی به آدرس http://cagri.maj.ir تا نیمه اردیبهشت ماه نسبت به تکمیل اطلاعات و ثبت نام اقدام و از طریق اتحادیه صادرکنندگان میوه و تره بار استان نسبت به پیگیری دریافت یارانه صادراتی اقدام نمایند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت