پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

مسئولیت ایشان در تاریخ 20 آذرماه 98 به پایان رسید

مدیر روابط عمومی «تهران رسانه» منصوب شد

با حکم مدیر مسئول؛ «هانیه کردنیرسی» به عنوان مدیر روابط عمومی «تهران رسانه» منصوب شد.

مدیر روابط عمومی «تهران رسانه» منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ با حکم مدیر مسئول؛ «هانیه کردنیرسی» به عنوان مدیر روابط عمومی «تهران رسانه» منصوب شد.

در متن این ابلاغ آمده است:

《سرکار خانم هانیه کردنیرسی》
با سلام


بر اساس آیین نامه داخلی وظایف مدیر مسئول و با عنایت به شایستگی و تجارب سرکارعالی در امور روابط عمومی، به موجب این ابلاغ به سمت "مدیر روابط عمومی تهران رسانه" منصوب می شوید.

برنامه ریزی و تعامل با روابط عمومی ادارات استانی و شهری جهت انعکاس صحیح و مطلوب فعالیت های مجموعه عظیم دستگاههای خدمات رسان استان تهران و همچنین رصد و پایش مشکلات شهروندان استان جهت انعکاس در تهران رسانه با همکاری کلیه اعضاء مورد تأکید می باشد.

امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره مندی از تجارب همکاران، تمامی تلاش خود را در ایفای وظایف محوله بکار گیرید.

"هانیه کردنیرسی" سابقه گویندگی و نویسندگی رادیو و تلویزیون، نویسندگی کتاب در حوزه ادبیات داستانی، فعالیت در عرصه مطبوعات و مدیریت روابط عمومی پایگاه خبری شهر تهران را در کارنامه عملکردی خود دارد.

بنابر این گزارش؛ "تهران رسانه" به عنوان جامع ترین رسانه استان تهران فعالیت آزمایشی خود را از مردادماه سال 97 با شعار "تهران فقط تهران نیست!" به منظور پوشش و انعکاس اخبار و رویدادهای استان تهران آغاز نموده است.

مسئولیت ایشان در تاریخ 20 آذرماه 98 به پایان رسید




نظر شما


نظرات

نسترن

تبریک میگم به تیم حرفه ای تهران رسانه

امین

با آرزوی موفقیت‌های روز افزون تهران رسانه

اکبرزاده

تبریک میگم به تیم تهران رسانه

علی شاهی

خانم کردنیرسی تبریک میگم بهتون.آرزوی موفقیت


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت