آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

پلیس رسانه؛

اخاذی از رئیس بانک با تهدید به بمب گذاری

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری فردی که تهدید به بمب گذاری در یکی از بانک های چهارراه فرمانیه کرده بود خبر داد.

اخاذی از رئیس بانک با تهدید به بمب گذاری

به گزارش تهران رسانه ؛ به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت، سردار کیوان ظهیری با اعلام خبر بازداشت فردی که ظهر امروز در یکی از بانک ها تهدید به بمب‌گذاری کرده بود، اظهار کرد: ساعت 10 و 40 دقیقه صبح امروز با تماس با سامانه 110 اعلام شد زنی میانسال با حضور در بانکی در چهارراه فرمانیه تهدید به بمب‌گذاری می کند که به سرعت چند تیم از ماموران کلانتری 123 نیاوران به همراه سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری در محل حاضر شدند.
وی ادامه داد: با حضور ماموران در محل حادثه و طی بررسی‌های اولیه مشخص شد زن با یک ساک دستی وارد بانک شده و به سراغ رئیس بانک رفته و حین حضور نزد وی، بسته‌ای پیچیده شده با نوار چسب، چراغ چشمک‌زن، سیم و باطری و ریموت را از داخل ساک خارج و تهدید کرده که در صورت عدم انجام خواسته وی، اقدام به انفجار بسته می‌کند.
ظهیری افزود: این زن از رئیس بانک تقاضای 22 هزار دلار کرده بود و نارنجک و کلت نیز همراه خود داشت.
سردار ظهیری با اشاره به حضور تیم های تخصصی پلیس در محل حادثه، متذکر شد: ماموران پس از انجام اقدامات اولیه، وارد بانک شدند و این زن را دعوت به آرامش کردند، سپس در فرصت مناسب و با تیزهوشی موفق به دستگیری وی شدند و بسته مذکور را از دست این زن خارج کردند.
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: با دستگیری این زن 54 ساله و بررسی‌های تکمیلی مشخص شد بسته مذکور حاوی مقداری سنگ بوده و به هیچ وجه چاشنی و مواد منفجره به همراه نداشته بود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین مشخص شد کلت و نارنجک همراه وی نیز قلابی بوده و قابلیت شلیک و انفجار نداشته است.
سردار ظهیری تصریح کرد: در نهایت ماموران اقدامات تخصصی بیشتر را داخل بانک انجام داده و متهم برای تحقیقات بیشتر به مقر انتظامی منتقل شد.
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ یادآور شد: متهم در تحقیقات اولیه انگیزه اش از انجام این کار را تهیه پول برای سفر به خارج از کشور عنوان کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت