شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

شنبه 1404/07/12

ملکی خبر داد؛

نشت گاز و انفجار مدرسه در غرب تهران

حادثه نشت گاز و همچنین انفجار در یک مدرسه غیرانتفاعی در بلوار تعاون منجر به مصدومیت 3 آتش نشان و یک خانم میانسال شد.

نشت گاز و انفجار مدرسه در غرب تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: ساعت 7 و 58 دقیقه امروز این حادثه در شهر زیبا، بلوار تعاون خیابان فرصاد به سامانه 125 اعلام و بلافاصله ماموران یک ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.
سید جلال ملکی افزود: در یک ساختمان 2 طبقه که مدرسه غیرانتفاعی در مقطع ابتدایی بود در قسمت موتورخانه نشت گاز روی داده بود که به هنگام ورود آتش نشانان به همراه یک خانم که در مدرسه فعالیت داشت این محل دچار انفجار جزیی شد.
وی ادامه داد: در این حادثه 3 آتش نشان به همراه این خانم دچار مصدومیت شدند.
به گفته ملکی، این انفجار منجر به آتش سوزی نشد و به دانش آموزان این مدرسه هم آسیبی نرسید.
وی علت این حادثه را نقص در سیستم گرمایشی این مدرسه اعلام کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

تهران رسانه | طبق افکارسنجی‌ها بیش از ۵۰ درصد شهروندان نسبت به حضور دستفروشان در مترو مشکلی ندارند.

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری جشن هفته تهران در روز ۱۶ مهر در برج آزادی خبر داد.

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت