آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

طاهری اظهار نمود؛

ناایمن بودن آسانسور بیمارستان های استان تهران

99.4 درصد از آسانسورهای بیمارستان های استان تهران گواهی تایید ایمنی و کیفیت ندارند.

ناایمن بودن آسانسور بیمارستان های استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ محمودرضا طاهری در این خصوص گفت: از 816 دستگاه آسانسور بیمارستان‌های استان تهران، در قالب طرح طاها به صورت رایگان بازرسی به عمل آمد که فقط پنج مورد مطابق استاندارد گزارش شد.
مدیرکل استاندارد تهران ادامه داد: گزارش های کتبی مبنی بر نبود استانداردها به روسای بیمارستان ها ابلاغ شد.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود 17هزار گواهی تایید ایمنی و کیفیت آسانسورهای شهر تهران، صادر شد افزود: کارشناسان استاندارد در این راستا، بیش از 50 هزار مورد بازرسی از این آسانسورها انجام داده‌اند.
طاهری خاطر نشان کرد: این بازرسی ها با تاکید بر اجباری بودن بازرسی و صدور گواهی تاییدیه ایمنی و کیفیت برای آسانسورها صورت گرفت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت