کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

مشکل آبرسانی عشایر در استان تهران

نوسازی ۱۵ هزار کلاس درس در استان تهران

پنج شنبه 1405/06/05

نوروزی بیان نمود؛

عوارضی اول اتوبان تهران-ساوه کارایی ندارد

پرداخت عوارض در محل عوارضی اول مستقر در آزادراه تهران-ساوه برای ساکنان شهرهای اسلامشهر، نسیم شهر، رباط کریم، پرند و ...به معضل تبدیل شده است.

عوارضی اول اتوبان تهران-ساوه کارایی ندارد

به گزارش تهران رسانه ؛ نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی گفت: دریافت عوارض در محل عوارضی اول مستقر در آزادراه تهران-ساوه برای ساکنان شهرستان های رباط کریم و بهارستان به معضل تبدیل شده است.
حسن نوروزی روز پنجشنبه در شورای اداری شهرستان رباط کریم افزود: ایجاد ریل باس و کمربندی جنوبی در رباط کریم یکی از مطالبات شهروندان این شهرستان است.
وی اظهار داشت: رباط کریم شهرستانی زرخیز به لحاظ زمین های کشاورزی قلمداد می شود و به نظر می رسد ایجاد صنایع تبدیلی در این شهرستان یکی از الزامات است.
فرماندار رباط کریم نیز در این جلسه گفت: در ابتدای سال 98 باران های سیل آسا را در استان تهران شاهد بودیم که به بهترین شکل مدیریت شد.
سید مهدی ساداتی ادامه داد: رباط کریم 100 درصد اعتبارات مناطق محروم را جذب کرده و این شهرستان مبدل به کارگاه بزرگ عمرانی شده است.
بنابراین گزارش؛ آسفالت بی کیفیت و عدم روشنایی نامناسب در اتوبان و همچنین تردد روزانه ساکنان شهرهای پرند، رباط کریم، نسیم شهر، صالحیه، گلستان، نصیرشهر، و دیگر شهرهای غرب استان تهران به پایتخت، جهت مراجعه به محل کار، پرداخت عوارض برای آنان را با مشکل مواجه کرده است. 




نظر شما


نظرات

حسن جانی نژاد

سلام من یک معلم هستم هرروزمجبورم روزی چندبارازعوارضی اول رفت وآمدکنم الان ۲ماه که دارن عوارضی میگیرن تنهامسیررفت وآمدمنم همین اتوبان هست علاوه برآن بایدبخاطرترافیک عوارضی چنددقیقه وقتم هدربره لطفامسئولان فکری بخاطراین معضل کنن مگه حقوق من چقدرکه بایدعوارض هم پرداخت کنم لطفابررسی کنید

علایی

سلام. هیچ سودی این عوارضی نداره . جاده خراب و تاریک . لطفا پیگیری کنید عوارض اول جاده ساوه برداشته شود

کیوان

سلام من ویزیتور شرکت هستم ساکن نسیم شهر،مثل همشهریمون که معلم هستن هرروز دوسه باید ازعوارضی اول تردد کنم یک ماه عوارض من شده ۲۰۰تومن.جمعا۵کیلومتره،فقط سرکیسه میکنین

علیرضا

باسلام بنده محل کارم جاده مخصوص کرج میباشد ومحل زندگیم سه راه آدران است ومستاجرم و مجبورم روزی 2باراز اتوبان تهران ساوه ترددبکنم وماهیانه باید مبلغ 120هزارتومان باید عوارض پرداخت بکنم وکل مسافتی که ازاتوبان تردد میکنم 6کیلومتره آیا این انصافه ؟بااین گرانی وحقوق کارگری؟ لطفا مسولین گرامی رسیدگی بفرمایین


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت جاروبرقی برگ روب در تهران

فعالیت جاروبرقی برگ روب در تهران

تهران رسانه | ماشین برگ‌روب‌ برای نخستین بار به ناوگان خدمات شهری تهران در منطقه یک اضافه شد.

خشت گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی در تهران

خشت گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

وجود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران

وجود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران

تهران رسانه | در حال حاضر حدود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران وجود دارد که ۱۴۰ مورد از آنها در دوره فعلی مدیریت شهری به این مجموعه اضافه شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت